ضرورتاصلاح منحنی بار شبکه برق ایران جهت رسیدن به معیار های جهانی مصرف برق و راه حل های موجود
محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق
سال انتشار: 1383
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,301
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PSC19_107
تاریخ نمایه سازی: 12 آذر 1385
چکیده مقاله:
منحنی بار یک کشور از وجوه مختلف قابل بررسی و تأمل است و دربرگیرنده اطلاعات ذیقیمتی در خصوص رشد صنعتی، الگوی مصرف برق و مهمتر از همه مدیریت مصرف برق در آن جامعه می باشد . در همین راستا نگاهی گذرا به منحنی بار روزانه ایران که پیک غیر قابل قبول و ضریب بار کم بصورت مشهودی در آن قابل رؤیت است علاوه بر انعکاس فقدان رشد صنعتی لازم و فرهنگ نامناسب مصرف، نیاز فوری و جدی به اعمال اصلاحات در این منحنی از طریق راهکار های مدیریت مصرف، بویژه پیک سائی را مطرح می نماید . در این مقاله پس از مقایسه منحنی بار کشور ایران با کشورهای فرانسه و تایلند، جایگاه و اهمیت مدیریت مصرف در صنعت برق کشور تشریح می گردد . پیک سائی منحنی بار شبکه از طریق تعیین سیستم چند تعرفه ای با نرخ منطقی و
مناسب و همچنین خرید توان از مشترکین بعنوان اقدامات راهبردی و سهل الوصول در یک برنامه کوتاه مدت معرفی گردیده اند . همچنین استفاده از سایر تکنیک های مدیریت مصرف از قبیل کنترل مستقیم بار، جابجائی پیک، تولید داخلی واحد های صنعتی، کاربرد سیستم های ترکیبی الکتریکی - حرارتی و فرهنگ سازی با در نظر داشتن تجدید ساختار در صنعت برق و بازار برق بعنوان برنامه های بلند مدت اصلاح منحنی بار مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته اند .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
هومن اندامی
دفتر مدیریت مصرف برق سازمان توانیر تهران , ایران
حمزه رضایی
دفتر مدیریت مصرف برق سازمان توانیر تهران , ایران
عبدالحمید حسن زاده
دفتر مدیریت مصرف برق سازمان توانیر تهران , ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :