سال انتشار: 1383
محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق
کد COI مقاله: PSC19_095
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,280
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله امکان سنجی کاربرد محدود ساز جریان خطا درپستهای 230 و 400 کیلوولت شبکه انتقال انرژی ایران
چکیده مقاله:
امروزه باتوسعه روزافزون مصرف انرژی الکتریکی، تولید و شبکه های انتقال برق گسترش فوق العاده ای پیدا نموده اند . باگسترش شبکه های الکتریکی، بروزخطاهایی که منجربه ایجاداتصال کوتاه درشبکه الکتریکی میگردند افزایش یافته وبه دنبال آن جریانهای حاصل ازاین اتصال کوتاهها نیزافزایش می یابند . این افزایش جریان خودباعث افزایش اضافه ولتاژهای گذرا،افزایش گرمای حاصل ازعبورجریان، کاهش قابلیت اطمینان شبکه،افزایش نیروهای دینامیکی مؤثربرتجهیزات نیز می گردد . از طرفی قطع جریان اتصال کوتاه بالاتربه کلید هائی با قدرت قطع قویتر نیازمند می باشد که این خود در کل افزایش هزینه سیستم انتقال انرژی را موجب خواهد شد . دراین مقاله، پس از ارائه روشهای محدودسازی جریان خطا و تاریخچه کاربرد های آن در جهان، وضعیت شبکه انتقال انرژی ایران مورد مطالعه و بررسی کمی قرار گرفته و ضرورت داشتن محدودساز جریان خطا در موقع بروز خطا ارزیابی شده است . نتایج اتصال کوتاه در شبکه توسعه یافته ایران نشان می دهند در یک دهه آینده ناگزیر به اتخاذ تدابیر خاص برای کاستن جریان اتصال کوتاه در شبکه های فشارقوی می باشیم که این مقاله نتایج حاصل از شکسته شدن شینها و تاثیر آن در کاهش جریان خطا را نشان می دهد
کلیدواژه ها:
جريان اتصال كوتاه، محدودساز جريان خطا، شكستن شينه ها
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20698/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جوادی، حمید و رحمتی، ایمان و اخوان، عباس،1383،امکان سنجی کاربرد محدود ساز جریان خطا درپستهای 230 و 400 کیلوولت شبکه انتقال انرژی ایران،نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق،تهران،،،https://civilica.com/doc/20698
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، جوادی، حمید؛ ایمان رحمتی و عباس اخوان)
برای بار دوم به بعد: (1383، جوادی؛ رحمتی و اخوان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.