سال انتشار: 1383
محل انتشار:
نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق
کد COI مقاله: PSC19_056
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,758
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ساخت و مونتاژ یک نمونه ژنراتور سنکرون کوچک
چکیده مقاله:
ژنراتورهای سنکرون کوچک که بعنوان منابع تولید انرژی الکتریکی در مناطق دوردست یا اضطراری استفاده می شوند، در میان دیگر تولیدات کوچک از اهمیت بسزایی برخوردار بوده که علل عمدة آن هزینة نصب کمتر، تعمیرات و بهره برداری آسانتر و بازده بالاتر می باشد و لذا تدوین دانش فنی طراحی و ساخت آنها با اهمیت می باشد . از سوی دیگر ساختار خاص ژنراتور و حساسیت های هندسی و موادی برخی از اجزاء نظیر استاتور و روتور، روند ساخت آنرا پررنگ می نماید بطوریکه برای داشتن عملکرد، عمر و دوام مناسب لازم است اجزاء مهم ژنراتور نظیر ورق های استاتور و روتور، محور و هادیها از جنس مناسب انتخاب و با روند خاصی ساخته شوند . در این مقاله پس از ارائه مختصر روند طراحی الکترومغناطیسی و مکانیکی و ارائه مشخصات طرح نمونه، روند ساخت اجزاء و طرح نمونه ارائه شده و در انتها نتایج حاصل از آزمایشهای انجام شده بر روی نمونه ساخته شده ، ارائه و تفسیر می گردد .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا PSC19_056 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20659/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کاظم پور لیاسی، حسین و امینی ولاشانی، سهراب و آقاامینی، مهدی و شریفی، عماد،1383،ساخت و مونتاژ یک نمونه ژنراتور سنکرون کوچک،نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق،تهران،https://civilica.com/doc/20659
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، کاظم پور لیاسی، حسین؛ سهراب امینی ولاشانی و مهدی آقاامینی و عماد شریفی)
برای بار دوم به بعد: (1383، کاظم پور لیاسی؛ امینی ولاشانی و آقاامینی و شریفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- الگوریتم طراحی عملی ژنراتورهای سنکرون قطب برجسته کوچک و تایید آن [مقاله کنفرانسی]
- سودابه سلیمانی، سهراب امینی ولاشانی، حسام میرعابدینی، "تعیین مزایا و ...
- تعیین شکل موج زمانی ولتاژ بی باری ژنراتور سنکرون در حالت شیار مستقیم و شیار مورب بوسیله پردازش اطلاعات حاصل از تحلیل المان محدود 1 [مقاله کنفرانسی]
- تحلیل ارتعاشی ژنراتور با توان کمتر از یک مگاوات و مقایسه اثر نامیزانی مغناطیسی و نامیزانی جرمی [مقاله کنفرانسی]
- حسن کاظمپورلیاسی، علیاکبر فلاح شیخلری، "تحلیل خستگی محور ماشینهای الکتریکی ...
- A. K. SAWHNGY, ،Electrical Machine Design', Dhanpat Pai & Sons, ...
- V. N. Mittle, «Design of Electrical Machines', Standard Publishers Distributors, ...
- Ivanov, Smolensky, ،Electrical Machines?, Vol 1, 2, 3^ , Mir ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.