سال انتشار: 1383
محل انتشار:
نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق
کد COI مقاله: PSC19_017
زبان مقاله: انگلیسیمشاهده این مقاله: 1,960
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله Digital Distance Protection Design Using Combination of Least Squared Error and Differential Equation Algorithms
چکیده مقاله:
Power system protective relays protect electric systems against system faults and abnormalities. Due to increasing advantages of digital relay algorithms, nowadays modern power system protective relays are mostly microprocessor based. Digital based algorithms are used in these relays to implement different relaying schemes. In this paper a new combined method using combination of both differential equation and least square error algorithms is presented. The proposed method is explained analytically and modeled appropriately. Simulation results are performed using two powerful power system softwares, MATLAB and PSCAD, and some simulation results are presented as well. The efficiency and reliability of this method could be perceived by the obtained simulation results.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا PSC19_017 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20620/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:Salehi Poor, and Sanaye-Pasand, and Kahrobaee, ,1383,Digital Distance Protection Design Using Combination of Least Squared Error and Differential Equation Algorithms,19th International Power System Conference,Tehran,https://civilica.com/doc/20620
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383, Salehi Poor, ؛ Sanaye-Pasand and Kahrobaee)
برای بار دوم به بعد: (1383, Salehi Poor؛ Sanaye-Pasand and Kahrobaee)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق - تهران - 1383 ... [مقاله کنفرانسی]
- R. E. Albercht, M. J. Nisja, W. E. Feero, G. ...
- J. Schilleci, G. Breaux, M. Kezunovic, Z. Galijasevic, T. Popovic ...
- Akke, M.; Thorp, J. T., "Some improvements in the three-phase ...
- M. Jansson ; "Line Protection and Power System Collapse" , ...
- M. S anaye-Pasand, M, Davarpanah, _ _ P E RFORMANC ...
- Shihong Miao, Li Zou, Pei Liu, Shijie Cheng "THE DESIGN ...
- A. G. Phake, T. Hlibka, M.G. Adamiak, M. Ibrahim, J.S.Throp, ...
- A. T. Johns, S. K. Salman, _ DIGITAL PRO TECTION ...
- RANJBAR, A.M., and CORY, B.J. "Algorithm for distance protection Developments ...
- BROOKS, A.W., Jr: _ Distance relaying using least- squares estimates ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- هماهنگی بهینه حفاظتی رله های جریان زیاد با مشخصه تنظیم دو گانه با حضور منابع تولید پراکنده در شبکه های توزیع حلقوی
- بهینه سازی برداشت انرژی از پیزوالکتریک PVDF
- طبقه بندی داده های کیفیت توان با استفاده از روش حداقل– حداکثر فازی به منظور بهبود فرآیند پایش کیفیت توان
- ارائه یک روش حفاظت تطبیقی برای ریزشبکه ها
- استفاده از کنترلر منطق فازی در طراحی پایدارساز سیستم قدرت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.