ارایه رهیافت های جدید در زمینه مطالعات آلودگی محیط بر ایزولاسیون در مناطق تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی
محل انتشار: بیستمین کنفرانس بین المللی برق
سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,365
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PSC20_211
تاریخ نمایه سازی: 8 آذر 1385
چکیده مقاله:
مقره های فشار قوی در مجاورت شرایط اقلیمی و آب و هوایی مختلف قرار گرفته و تحت تأثیر منابع آلودگی و شرایط رطوبتی، خود بستر مناسبی جهت هدایت جریان در مسیرهای ناخواسته شده و این امر ضررهای اقتصادی فراوانی را به دنبال داشته است . توسعه روزافزون شبکه های انتقال و توزیع و ضرورت داشتن شبکه ای مطمئن با حداقل قطع سرویس و اثرات آلودگی بر عملکرد ایزولاسیون باعث گردید شناخت نوع و میزان آلودگی محیط بر روی ایزولاسیون، از اهمیت ویژه ای برخوردار گردد . انتخاب و بهره برداری کارآمد از ایزولاسیون بدون شناخت میزان و نوع آلودگی امکان پذیر نمی باشد . تنوع شرایط جغرافیایی و وجود منابع آلودگی از جمله دریاچه ارومیه، کارخانجات سیمان و گچ و شهرک های صنعتی و لزوم بومی نمودن استانداردهای بین المللی موجب گردید تا در آزمایشگاهی به وسعت آذربایجان غربی اندازگیریهای میدانی و دوره ای آلودگی صورت پذیرد . بدین منظور با نصب ده ایستگاه برداشت آلودگی و اندازه گیری دوره ای میزان ESDD و NSDD و DDG معیارهای مناسبی جهت آلودگی بدست آمد . جهت بررسی تأثیر شرایط آب و هوایی در تجمع آلودگی در مناطق تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی میزان بارش، دما، شرجی ، تعداد روزهای با گرد و غبار در شهرهای ارومیه و خوی بدست آمده و با روند تغییرات آلودگی بدست آمده از ایستگاههای برداشت آلودگی مقایسه گردید .
با توجه به تحقیقات انجام شده استانداردهای بین المللی در مواردی نیاز به تصحیح داشته که نتایج در این مقاله با عنوان ارائه رهیافت های جدید در زمینه مطالعات آلودگی در مناطق تحت پوشش استان آذربایجان غربی آورده شده است . ضمناً برای اولین بار نقشه پهنه بندی آلودگی محیط بر روی ایزولاسیون در استان آذربایجان غربی ارائه شد . این مقاله به رائه نتایج تحقیقات میدانی انجام شده می پردازد .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدرضا شریعتی
پژوهشگاه نیرو
سیامک ابیضی
پژوهشگاه نیرو
سیدجمال الدین واسعی
پژوهشگاه نیرو
مجید رضایی
پژوهشگاه نیرو
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :