تعیین پایداری دینامیکی سیستم های قدرت بدون نیاز به مدل سیستم و پارامترهای آن با استفاده از تحلیل پرونی و اندازه گیری های لحظه ای
محل انتشار: بیستمین کنفرانس بین المللی برق
سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,566
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PSC20_182
تاریخ نمایه سازی: 8 آذر 1385
چکیده مقاله:
سیستم قدرت سیستمی با ابعاد بزرگ است که دارای تعداد زیادی حلقه های کنترلی مانند گـاورنر، AVR ، PSS و غیـره است . با توجه به تغییرات بار و تغییرات ساختار شـبکه، دائمـاً سیستم قدرت در حال تغییر است و بنابراین قطب های سیستم نیز تغییر می کننـد . جهـت حفـظ امنیـت سیسـتم، لازم اسـت قطب های سیستم در هر لحظـه مشـخص باشـند تـا بتـوان در مورد پایداری سیستم نتیجه گیری کرد . روش کلاسیک تعیین پایداری، نیاز به مشخص نمودن مدل همراه با پارامترهای دقیق دارد . اعمال این روش بر سیستم های قدرت که سیستم هایی با ابعاد بزرگ هستند، بسـیار پیچیـده و مشکل است . در این مقالـه، روش پرونـی در تعیـین پایـداری دینامیکی با استفاده از مقادیر اندازه گیری لحظه ای بـه صـورت روی خط ) ) Online مورد بحث قرار می گیرد . در این مقاله، از سیگنالهای یک سیستم قدرت نمو نه برداری می شود . آنها را به روش پرونی اعمال نموده و بـدون نیـاز بـه مدل سیستم، مقادیر ویژه سیستم را محاسبه می نمائیم . یکـی از مسائل مهم در این روش، تعیین درجه بهینه سیستم اسـت . در این مقاله، از تکنیک مقادیر منفرد جهت تعیین درجـه سیسـتم استفاده شده است . روش فوق ب ر روی سیستم تک ماشین به شـین بینهایـت از درجه 7 و شبکه 9 شینه WECC آزمایش شده است .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مریم دهقانی
دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران - ایران
مهدی کراری
دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران - ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :