بررسی روابط و ساختار بین جمعیتی برخی ژنوتیپ های و ارقام تجاری سیب با استفاده از ژنوم کلروپلاست
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 736
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AGRIBIOTECH03_634
تاریخ نمایه سازی: 27 تیر 1392
چکیده مقاله:
روش تفاوت قطعات تکثیر شده شکسته CAP برای بررسی روابط و ساختار جمعیتی در برخی زنوتیپ های بومی ایران و سه رقم تجاری سیب بکار برده شد. از مرایای این روش تحلیل راحت ، صرفه جویی در زمان و هزینه تکرار پذیر بودن آن می باشد. سه آغازگر عمومی کلروپلاست SfM ، K1K2 و HK و یک آنزیم برشی Mse I در این تحقیق مورد استفاده قرار گرفتند. نتایج نشان داد که آغازگر SfM به علت تعداد باندهای تولیدی و آغازگر K1K2 به علت ایجاد حالت یکسان پس از هضم مناسب این بررسی نبودند. پرایمر HK پس از هضم حالت چند شکلی نشان داد که تمام جهش های شناسایی در گروه جهش های حذف اضافه و در محدوده bp 5 - 20 بودند. تنوع ژنتیکی کل در جمعیت ها HT تنوع درون جمعیتی HS و تفاوت زنتیکی بین جمعیت ها GSTC به ترتیب 0/410 ، 0/322 و 0/214 بدست امدند. دندروگرام حاصل از بررسی جمعیت ها ارقام تجاری را باصله ژنیتیکی 0/8 از ژنوتیپ های بومی ایران تفکیک کرد.بیشترین شباهت نیز بین دو جمعیت اذربایجان و البرز مرکزی 0/99% مشاهده شد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
شاهین جهانگیرزاد خیاوی
دانشجوی دکتری گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان
ذبیح اله زمانی
استاد پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
محسن مردی
عضو هیئت علمی موسسه بیوتکنولوژی کشاورزی کرج
محمدرضا فتاحی مقدم
دانشیار پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :