سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثربخشی آموزش گروهی مبتنی بر تحلیل ارتباط محاوره ای بر کاهش رفتارهای پرخاشگرانه دانش آموزان

سال انتشار: 1403
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 78
این مقاله فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن مقالات دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

INCMET07_008

تاریخ نمایه سازی: 14 مرداد 1403

چکیده مقاله بررسی اثربخشی آموزش گروهی مبتنی بر تحلیل ارتباط محاوره ای بر کاهش رفتارهای پرخاشگرانه دانش آموزان

نظام آموزشی تاثیر بسزایی درادراک خودکارآمدی افراد دارد. اگر نظام آموزشی به گونه ای برنامه ریزی گردد که براساس یادگیری درحد تسلط باشد و همه یادگیرندگان فرصت داشته باشند تا به سطح تسلط برسند و کم تر با دیگران مقایسه گردند تاثیرات منفی روی خودکارآمدی دانش آموزان نخواهد داشت . پرخاشگری یکی از مسائل مهم زندگی است و مشکلات برخاسته از آن، یکی از دلایل مهم ارجاع کودکان و نوجوانان برای دریافت کمک های روان شناختی محسوب می شود.از این اصطلاح برای توصیف بسیاری از انواع رفتارها از جمله بدخلقی، بحث و مشاجره، زورگویی، تخریب لوازم شخصی نزاع و بی رحمی استفاده می شود. عقیده بر آن است که خشونت و پرخاشگری جسمانی کودک، پیش درآمد رفتارهای ضداجتماعی دیگر است. اگرچه برخی از مولفان تلاش کرده اند پرخاشگری را به انگیزه های فطری و مسائلی مانند آن مربوط کننده پژوهش ها نشان داده اند که نه انگیزه های معطوف به خشونت و نه کشاننده های ناشی از ناکامی، ریشه پرخاشگری انسان ها هستند. انسانها یکدیگر را مورد حمله قرار میدهند، زیرا واکنش های پرخاشگرانه را یاد گرفته و برای انجام آن انتظار پاداش داشته یا این پاداش ها را به دست آورده اند. از طرف دیگر، انسان موجودی است که به مدد رشد مغز و قابلیت های ناشی از آن، قادر به پیش بینی محتمل ترین پیامدهای رفتاری و معنایایی آن است، اما چون پی بردن به این امر که زندگی شخص دیگری را به شکل نامطلوب تحت تاثیر قرار داده بسیار ناگوار است، دریافت های خود را تحریف می کند و به جای فهم احساس اطرافیان، به توجیه های خود کامرواساز روی می آورد.

کلیدواژه های بررسی اثربخشی آموزش گروهی مبتنی بر تحلیل ارتباط محاوره ای بر کاهش رفتارهای پرخاشگرانه دانش آموزان:

نویسندگان مقاله بررسی اثربخشی آموزش گروهی مبتنی بر تحلیل ارتباط محاوره ای بر کاهش رفتارهای پرخاشگرانه دانش آموزان

سهیلا گرگانی

کارشناسی ارشد ریاضی کاربردی ، دانشگاه ارومیه ، ایران

شمسی علیخانی

کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج ، ایران

فرزانه بشیری

کارشناسی پیوسته الهیات و معارف اسلامی رشته فقه و حقوق شافعی ، دانشگاه کردستان ، ایران

محمدجواد کولانی

کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی ، دانشگاه فرهنگیان پردیس مدرس سنندج ، ایران

مقاله فارسی "بررسی اثربخشی آموزش گروهی مبتنی بر تحلیل ارتباط محاوره ای بر کاهش رفتارهای پرخاشگرانه دانش آموزان" توسط سهیلا گرگانی، کارشناسی ارشد ریاضی کاربردی ، دانشگاه ارومیه ، ایران؛ شمسی علیخانی، کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج ، ایران؛ فرزانه بشیری، کارشناسی پیوسته الهیات و معارف اسلامی رشته فقه و حقوق شافعی ، دانشگاه کردستان ، ایران؛ محمدجواد کولانی، کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی ، دانشگاه فرهنگیان پردیس مدرس سنندج ، ایران نوشته شده و در سال 1403 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس بین المللی و هفتمین کنفرانس ملی یافته های نوین در مدیریت، روان شناسی و حسابداری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پرخاشگری ، نوجوانان ، مدرسه ، دانش آموزان هستند. این مقاله در تاریخ 14 مرداد 1403 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 78 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نظام آموزشی تاثیر بسزایی درادراک خودکارآمدی افراد دارد. اگر نظام آموزشی به گونه ای برنامه ریزی گردد که براساس یادگیری درحد تسلط باشد و همه یادگیرندگان فرصت داشته باشند تا به سطح تسلط برسند و کم تر با دیگران مقایسه گردند تاثیرات منفی روی خودکارآمدی دانش آموزان نخواهد داشت . پرخاشگری یکی از مسائل مهم زندگی است و مشکلات برخاسته ... .