تاثیر تغییر الگوی زندگی و سبک زندگی سالم در درمان ناباروری در خانم ۳۱ سال ه مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک با قاعدگی نامنظم واختلالا ت هورمونی

سال انتشار: 1402
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 106

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

WMCONF11_008

تاریخ نمایه سازی: 14 مرداد 1403

چکیده مقاله:

سندرم تخمدان پلی کیستیک یا به اصطلاح تنبلی، یکی از بزرگترین علل اختلالات قاعدگی و ناباروری در زنان است. زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک دارای تخمدان های بزرگی هستند که حاوی تعداد زیادی کیست کوچک دارای مایع به نام فولیکول می باشند. و به دلیل میزان بالای هورمون های مردانه در این افراد، تخمک گذاری انجام نشده و یا به صورت نامنظم انجام می توان به پریو د نامنظم، جوش هورمونی و آکنه، افزایش وزن ناگهانی و رشد موهای زائد و گردد. از علائم تنبلی تخمدان می سندرم متابولیک اشاره کرد. در اکثر مبتلایان با مقاومت به انسولین و اختلال در ترشح هورمون های اف اس اچ و ال اچ در روز سوم قاعدگی بروز می کند. متاسفانه تاکنون اکور درمان ها به صورت درمان علامتی با مصر ف داروها ی هورمون ی ویا اقدام به بارداری با مصر ف دار و یا انجام ای و ی اف بوده که معمولا چندان نتیجه بخش نیست .

نویسندگان

هلاله عزیزی

کارشناس مامایی