سال انتشار: 1384
محل انتشار: بیستمین کنفرانس بین المللی برق
کد COI مقاله: PSC20_089
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,423
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی کاربرداستراتژیRCM در برنامه ریزی تعمیرات شبکه های انتقال
چکیده مقاله:
این تحقیق که با حمایت شرکت انتقال نیرو خراسان ( مهام شرق ) صورت گرفته است،به معرفی ،بررسی و تحلیل استراتژی Reliability Centred ) RCM Maintenance ( در برنامه ریزی تعمیرات شبکه انتقال در سیستم قدرت می پردازد . در عملکرد فعلی شرکتهای انتقال بر اساس روش PM ، عملیات نگهداری و تعمیراتی تقریبا یکسانی برای پستهای مختلف در نظر گرفته می شود، بعبارت دیگر مستقل از اهمیت و نقشی که یک پست در ساختار شبکه انتقال بر عهده دارد،عملیات بازبینی و تعمیرات دوره ای یکسانی برای پستها مختلف برنامه ریزی می شود . این امر سبب شده است تا نتوان بطور بهینه و موثر از نیروی انسانی و امکانات فنی و مالی موجود در جهت بهره برداری از شبکه انتقال استفاده نمود . از این رو نیاز به یافتن رویکرد و روشی دید در این زمینه احساس می شد . روشی که بتوان به کمک آن فاکتورهایی مثل تأثیر عوامل محیطی و جغرافیایی پست؛ کیفیت تجهیزات در نحوه عملکرد صحیح آن و یا میزان اهمیت هر پست در بهره برداری ایمن از شبکه را در برنامه ریزی تعمیرات در نظر گرفت . استراتژی RCM که در اوایل دهه 90 مطرح شد، تلاش می کند تا در برنامه ریزی نگهداری و تعمیرات با فیدبک از وضعیت فنی المانها و همچنین اهمیت و نقشی که آنها در کارکرد سیستم ایفا می کنند، مصالحه ای بین اهداف مختلف مورد علاقه برقرار کند . این تحقیق بر مبنای چنین رویکردی به مطالعه و بررسی استراتژی RCM و کاربرد آن در شبکه های انتقال می پردازد .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا PSC20_089 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20398/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رجبی مشهدی، حبیب و محتشمی، سارا،1384،بررسی کاربرداستراتژیRCM در برنامه ریزی تعمیرات شبکه های انتقال،بیستمین کنفرانس بین المللی برق،تهران،https://civilica.com/doc/20398
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، رجبی مشهدی، حبیب؛ سارا محتشمی)
برای بار دوم به بعد: (1384، رجبی مشهدی؛ محتشمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- Reliability Centred Maintenance February 1997 ...
- .Saifur Rahman Yilu Liu, Rob ertP. B roadwater ...
- MADM Framework For Strategic Resource Planning of Electrical Utilities December ...
- . Allen J.Wood & Bruce F.Wollenber Power Generation , Operation ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل و مدلسازی ترانسفورماتورهای شیفت دهنده ی فاز کلاس A و B و C باهدف کاهش هارمونیک ولتاژخروجی وبهبود کیفیت توان
- ارزیابی ریسک پروژه های عمرانی با استفاده از آنالیز درخت خطا FTA (مطالعه موردی)
- ارزیابی ریسک های ایمنی احداث ساختمان های بلند مرتبه بتنی با استفاده از تلفیق روش های FMEA و منطق فازی
- مطالعه و بررسی انواع روسازی های بتنی (صلب) و مقایسه فنی، اقتصادی و زیست محیطی آن ها با روسازی آسفالتی (انعطاف پذیر)مطالعه موردی : بلوار چمران کلان شهر شیراز
- چالشهای پیش رو در اجرای نت مبتنی بر قابلیت اطمینان تجربه شرکت سایپا در اجرای فاز دوم RCM
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.