بررسی اثرگذاری هنردرمانی بر کاهش اختلالات رفتاری و سلامت روان دانش آموزان
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت، تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش
- کد COI اختصاصی: IRCEMET02_058
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 112
نویسندگان
دانشجو کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه پردیس رسالت زاهدان
دانشجو کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه پردیس رسالت زاهدان
دانشجو کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه پردیس رسالت زاهدان
دانشجو کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه پردیس رسالت زاهدان
چکیده
هنردرمانی عبارتست از به کارگیری ابزار هنری مختلف که بیمار بتواند از طریق آنها اظهار وجود کند تا با مسائل و نگرانی هاییکه او را به محیط درمانی کشانده کنار بیاید. درمانگر و مراجع در تلاش برای درک فرایند هنری و محصول این فرایند با هممشارکت می کند. وجه مشترک تمامی درمانگران هنری توجه به برقراری ارنباط به صورت کلامی و فرایند های خلاقانه و نیزفراهم آوردن محیطی امن و قابل اعتماد است که افراد در آن احساسات قوی خود را بشناسد و ابراز کند. پژوهش حاضر به روشمروری کتابخانه ای انجام شده است که هدف از آن بررسی اثرگذاری هنردرمانی بر کاهش اختلالات رفتاری و سلامت روان دانشآموزان بود. نتایج پژوهش نشان می دهدکه هنر درمانی به طور کلی به معنای به کارگیری ابزار هنری مختلفی است که بیماربتواند از طریق آن اظهار وجود کند تا با مسائل و نگراتی هایی که او را به محیط درمانی کشانده کنار بیاید. بیان خود به خودیغیر قضاوت گرانه به فرد اجازه می دهد. که آزادانه درباره احساسات سرکوب شده بدون تهدید واکنش دیگران، صحبت کند. وقتیکه احساسات فاش نشده بیان می گردند، مراجع و هنردرمانگر قادر هستند با مسائلی که به سطح آمده و آشکار شده اند،کار کنند. هنردرمانی به عنوان یک ابزار اولیه و ثانویه برای درمان، مفید است و می تواند برای کودکان، نوجوانان و بزرگسالان در قالبفردی یا گروهی برای طیف وسیعی از نیازها به کار رود.کلیدواژه ها
هنر، نقاشی، رفتار، هنردرمانیمقالات مرتبط جدید
- ضرورت بهره گیری از روش پرورش خلاقیت شش کلاه تفکر دوبونو ادوراد در آموزش طراحی معماری آینده نگر
- درآمدی بر شناخت فرصت ها و چالش های ادغام تفکر طراحی در آموزش عالی
- آموزش معماری علیه پرورش معمار! (اصلاح و آینده پژوهی در آموزش معماری ایران)
- تاثیرات هوش مصنوعی مولد بر آینده ارتباطات تصویری
- یکپارچه سازی هوش مصنوعی در آموزش عالی: رویکردها و چالش ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.