سال انتشار: 1384
محل انتشار: بیستمین کنفرانس بین المللی برق
کد COI مقاله: PSC20_084
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,491
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهینه سازی پستهای قدیمی با استفاده از پیاده سازی سیستم اتوماسیون پست
چکیده مقاله:
عملکرد پستهای فشارقوی در سطوح مختلف نقش بسیار عمده ای در حفظ پایداری و دوام شبکه قدرت دارند اما متاسفانه عوامل مختلفی از قبیل فرسودگی قطعات، ناقص بودن برخی مدارات و ... در پستهای قدیمی باعث بروز حوادث شده و منجر به اختلال و بروز خاموشی در شبکه قدرت می گردد . در راستای بالا بردن قابلیت اطمینان سیستم قدرت، بهینه سازی پستهای قدیمی جهت اطمینان و اعتماد به عملکرد آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد اما از آنجا که پستهای قدیمی موجود برقدار بوده و اکثراً در نقاط کلیدی سیستم قدرت قرار دارند، امکان اعمال خاموشی به سیستم جهت تعویض قطعات آنها وجود ندارد . در این مقاله یکی از روشهای کارآمد و با صرفه اقتصادی جهت بهینه سازی پستهای قدیمی با استفاده از روش DCS 1 یا اتوماسیون در پستها ارائه می گردد که می توان بدون اعمال خاموشی و اختلال در شبکه قدرت سیستم جدید را جایگزین سیستم قدیمی و فرسوده نموده و علاوه بر این از مزایای سیستم اتوماسیون در بهره برداری، نگهداری، عیب یابی، توسعه و ... نیز بهره گرفت
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا PSC20_084 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20393/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ودیعتی، مریم و شهبازی، بهیه و رسایی، مهدی،1384،بهینه سازی پستهای قدیمی با استفاده از پیاده سازی سیستم اتوماسیون پست،بیستمین کنفرانس بین المللی برق،تهران،https://civilica.com/doc/20393
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، ودیعتی، مریم؛ بهیه شهبازی و مهدی رسایی)
برای بار دوم به بعد: (1384، ودیعتی؛ شهبازی و رسایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- L.R.Jonsson, K.Faber, B .Lundquist, _ new Paradigm in Station Automation?, ...
- S.Agematsu et al, «Present State and Trend of Application of ...
- Monitoring Intelligent"؛ 3- Ing.O.Beierl et al, and Control Systems for ...
- Automation Substation؛، 4- Xiaonony et al, Takes Hold in China' ...
- G.Hermon, D.Hopkins, «PLC-Based Control System Saves Space', Transmis sion & ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- روشهای برقراری ارتباط راه دور پستهای فشار قوی
- جایابی بهینه کلیدهای اتوماسیون در شبکه های فشار متوسط توزیع برق
- سیستم اتوماسیون هوشمند برای توزیع برق
- طراحی یک سیستم مونیتورینگ و جمعآوری اطلاعات مبتنی بر وب برای اتوماسیون توزیع
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.