سال انتشار: 1384
محل انتشار: بیستمین کنفرانس بین المللی برق
کد COI مقاله: PSC20_071
زبان مقاله: انگلیسیمشاهده این مقاله: 1,790
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله Electric Field Calculations in Rod-plane Gap Using Hyperbolic Approximation and Finite Element Method: a Comparison
چکیده مقاله:
In order to understand the behavior of arc inception and its transient propagation till complete breakdown across an insulator it is necessary to find out the maximum electric strength, max E , at the arc tip in an air gap and investigate the relationship of the dimensions of this particular geometry to max E . The most widely used model is a rod-plane one. Because of the strong non-uniformity of the field distribution it is mpossible to derive an equation by using conventional electromagnetic methods such as Laplace’s equation to find max E . In fact, there is only one well-known method, Roy’s equation, which is commonly used for a rod-plane system to calculate max E , i.e. by solving Laplace’s equation based on a parabolic approximation. In this paper, the validity of the results obtained by Roy’s equation is discussed and its results are compared with those obtained by finite element methods. It will also allow obtaining a better spectrum of the rod electrode system field istribution.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا PSC20_071 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20380/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:Javadi, Hamid and Farzaneh, Masoud,1384,Electric Field Calculations in Rod-plane Gap Using Hyperbolic Approximation and Finite Element Method: a Comparison,20th International Power System Conference,Tehran,https://civilica.com/doc/20380
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384, Javadi, Hamid؛ Masoud Farzaneh)
برای بار دوم به بعد: (1384, Javadi؛ Farzaneh)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- I. Fofana and M. Farzaneh, «Process of Discharge Initiation and ...
- M. Farzaneh and I. Fofana, *Experimental Study and Analysis of ...
- M. Farzaneh and J.F. Drapeau, ، Ac Flashover Performanc e ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.