استفاده از فناوری شناسایی به وسیله فرکانس رادیویی (RFID) در حرفه پرستاری
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 77
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JHBMI-2-2_006
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1403
چکیده مقاله:
مقدمه: در سال های اخیر، استفاده از فناوری شناسایی به وسیله فرکانس رادیویی در بهداشت و درمان، به یکی از برنامه های کاربردی اصلی تبدیل شده است. هدف از مطالعه حاضر بررسی استفاده از فناوری RFID در حرفه پرستاری می باشد.
روش: مطالعه حاضر مروری حکایتی از شواهد است که در پایگاه های اطلاعاتی Magiran ،SID ، Iranmedex، Irandoc Emerald، Web of Sciences، CINAHL، EBSCO،PubMed با کلید واژه های Nursing RFID ، Practice، Health care پرستاری، آر اف آی دی، بهداشت و درمان، در سال ۱۳۹۴ مورد جستجو قرار گرفت. از ۶۸ مقاله و چکیده مقاله به دست آمده، نهایتا ۱۴ مقاله بدون در نظر گرفتن محدودیت زمانی بررسی شدند.
نتایج: از این تکنولوژی در شناسایی بیماران، کارکنان، ردیابی تجهیزات و وسایل پزشکی استفاده می گردد. همچنین می توان در مراقبت از بیماران شامل: کنترل سرم تراپی و ترانسفوزیون خون، دستیابی سریع به اطلاعات بیمار و پایش علایم حیاتی وی، ایمنی دارویی و کنترل خطاهای انسانی در دارو درمانی سود برد. همچنین در خصوص کنترل بیمار در تخت بستری جهت آگاهی از سقوط بیمار از روی تخت، بی حرکتی طولانی مدت و نیز حرکات تشنجی مورد استفاده قرار می گیرد.
نتیجه گیری: تکنولوژی RFID در پرستاری کاربردهای فراوان دارد و با مزایا و محدودیت هایی همراه است. استفاده از این تکنولوژی باعث کاهش هزینه ها، صرفه جویی در زمان، دستیابی به اطلاعات زیاد در کمترین زمان ممکن می گردد. از طرفی هزینه اجرای بالا، کاهش امنیت و حریم خصوصی بیماران و کارکنان، پذیرش تکنولوژی توسط کارکنان و زمان بر بودن اجرای آن از موانع و محدودیت های استفاده از این تکنولوژی می باشد.
کلیدواژه ها:
Nursing ، Radio Frequency ، Identification Technology ، RFID ، پرستاری ، فناوری شناسایی بوسیله فرکانس رادیویی ، RFID ، مروری بر متون
نویسندگان
آزاده نوری
Ph.D. in Nursing Student, Student Research Committee, Golestan University of Medical Sciences, Gorgan, Iran
مهدی حبیبی کولایی
Golestan University of Medical Sciences
اکرم ثناگو
Golestan University of Medical Sciences
لیلا جویباری
Golestan University of Medical Sciences
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :