سال انتشار: 1384
محل انتشار: بیستمین کنفرانس بین المللی برق
کد COI مقاله: PSC20_023
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,007
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شبیه سازی بدترین حالت نوسان توان در یک شبکه نمونه بازای وقوع دو خطای همزمان با استفاده از ضرایب حساسیت خطوط
چکیده مقاله:
سوئچینگ یک خط، خطاهای اتصال کوتاه تریپ یکی از ژنراتورهای شبکه و یا انجام Load Shedding در سیستم و نظایر آن می تواند منجر به وقوع نوسان توان گردد . این پدیده دوره ای طولانی تر از زمان وقوع خطا را که در حدود چندین ثانیه می باشد، شامل می شود . در مجموع، قطع قسمتهای مختلف سیستم به سبب وقوع چنین پدیده ای، ضروری نمی باشد . با اینحال امروزه وقوع چنین پدیده ای منجر به وقوع بسیاری از خاموشی هاست . بنابراین ارائه روشهایی برای شناخت ابعاد این پدیده و تنظیم مناسب رله های نوسان توان قفل کننده می تواند از وقوع بسیاری از خاموشی ها جلوگیری کند .
در این مقاله با استفاده از منابع معتبر و فعالیتهای تحقیقاتی انجام شده در این زمینه ] 1 و [ 3 ، نرم افزار نوسان توان قابل انعطافی نوشته شده است . آنالیز حساسیت خروج خطوط بگونه ایست که بر روی شبکه های بهم پیوسته قابل اعمال می باشد . با استفاده از آنالیز یاد شده، بدترین حالت نوسان توان در یک خط، بازای وقوع دو خطای متداخل، بررسی و تحلیل می گردد . شبیه سازی صورت گرفته، امکان تحلیل منحنی مکان هندسی امپدانس دیده شده توسط رله را پس از وقوع نوسان توان را به ما می دهد .
کلیدواژه ها:
نوسان توان، تنظيم، حفاظت خطوط انتقال، رله
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20332/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مظلومی، کاظم و طاهری، سیدسعید و عسکریان ابیانه، حسین،1384،شبیه سازی بدترین حالت نوسان توان در یک شبکه نمونه بازای وقوع دو خطای همزمان با استفاده از ضرایب حساسیت خطوط،بیستمین کنفرانس بین المللی برق،تهران،،،https://civilica.com/doc/20332
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، مظلومی، کاظم؛ سیدسعید طاهری و حسین عسکریان ابیانه)
برای بار دوم به بعد: (1384، مظلومی؛ طاهری و عسکریان ابیانه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عملکرد پستهای با عایق گازی "GIS" در شبکه برق ایران
- مکانیابی بهینهی کلیدهای قدرت در شبکههای توزیع در حضور منابع تولید پراکنده با استفاده ازالگوریتمهای هوشمند
- پیش بینی پیک بار الکتریکی روزانه با استفاده از شبکه عصبی تلفیقی
- مشخصه ایده آل برای حفاظت دیستانس
- بررسی و مقایسه روش های مختلف تشخیص نوسان توان در رله دیستانس
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.