سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین کنفرانس انجمن پیشرانش هوافضایی ایران
کد COI مقاله: IRANAPA01_030
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,346
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی و ساخت و کسب فناوری پیشرانه های یونی
چکیده مقاله:
پارامتر ضربه ویژه (Specific Impulse) که بیانگر بازدهی سیستم پیشرانش از لحاظ سوخت میباشد، در موتورهایی که بر پایه سوختهای شیمیایی هستند محدود به عدد مشخصی میباشد که با استفاده از فناوری یونیزاسیون و طراحی و ساخت موتورهای یونی میتوان به مقادیر بهتری در پارامتر ضربه ویژه و همچنین به سرعتهای بسیار بالا دست یافت. اساس موتورهای یونی به طور کلی بر استفاده از نیروی کلمب (Coulomb) و یا نیروی لورنتس (Lorentz) میباشد، که با تولید جریانی از پلاسما بر یونهای ایجاد شده در جهت مطلوب نیرو وارد کرده و ایجاد نیروی تراست میکند. در این تحقیق 4 نمونه سیستم الکتریکی جهت تولید ولتاژهای بالا درحدود 20000 ولت تا 53000 ولت جهت استفاده در سیستم یونیزاسیون و 5 نمونه موتور یونی (بر اساس نیروی کلمب) ارائه شود که در مدل پروازی نیروی تراست 25/7 گرمی و در نمونه موتور یونی آزمایشگاهی نیروی تراست 32 گرمی تولید می شود و تاثیر فاصله قطب مثبت و منفی در یونیزاسیون و تولید نیروی تراست و تاثیر افزایش ولتاژ بر نیروی تراست مورد بررسی قرار می گیرد. در چند نمونه نیز ترکیب موتور یونی با شکل آیرودینامیکی بال بررسی می شود.
کلیدواژه ها:
موتورهاي يوني و پلاسمايي، الكتروهيدروديناميك، ضربه ويژه، يونيزاسيون، پيشرانش
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/203148/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شطی، خشایار و مرادی حصاری، مهدی و دهقان نیری، هادی و امیری نژاد، احمد،1391،طراحی و ساخت و کسب فناوری پیشرانه های یونی،اولین کنفرانس انجمن پیشرانش هوافضایی ایران،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/203148
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، شطی، خشایار؛ مهدی مرادی حصاری و هادی دهقان نیری و احمد امیری نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1391، شطی؛ مرادی حصاری و دهقان نیری و امیری نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی و ساخت تراستر پلاسمایی پالسی و مدلسازی الکترومکانیکی آن
- جنگ الکترونیک گذشته، حال، آینده و ارائه روشی نوین برای ایمن سازی اطلاعات در جنگ الکترونیک
- طراحی و شبیه سازی مولد پالسی ویرکیتور(VIRCATOR)
- طراحی، ساخت و تست نمونه آزمایشگاهی تراستر الکترومغناطیس
- یک ژنراتور مارکس فشرده ی تکرار پذیر و تولید مایکروویو توان بالا بوسیله اسیلاتور کاتد مجازی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی استوانه كامپوزیتی تحت اثر ارتعاش تصادفی
- ریز ربات های هوایی تكبال الهام گرفته شده از طبیعت
- مدل سازی و پیش بینی رفتار سیلان آلیاژ Mg-4Sn در تغییر شكل گرم توسط روش های شبكه مصنوعی و منطق فازی
- تشخیص و جبران سازی عیب در ربات های صنعتی مبتنی بر پایش وضعیت
- بررسی تاثیر هندسه بر توزیع تنش و ضریب شدت تنش یك صفحه با ترك لبه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.