کسب دانش از زنجیره تامین سلامت: روندها، تحلیل، نگرانی ها، پاسخ ها به همه گیری کویید-۱۹
سال انتشار: 1402
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 154
فایل این مقاله در 40 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_SAIM-8-4_006
تاریخ نمایه سازی: 31 تیر 1403
چکیده مقاله:
هدف از این مقاله، ارائه روندهای تحقیقاتی کلیدی در زنجیره تامین سلامت، تحلیل انتقادی ویژگی های پژوهش های این حوزه، تعریف عناصر اصلی زنجیره تامین سلامت و شناسائی اثرات همه گیری کویید-۱۹ بر زنجیره تامین سلامت و ارائه پاسخ هایی برای غلبه بر این تاثیرات بر پایه مرور ادبیات سیستماتیک می باشد. در همین راستا یک مرور ادبیات سیستماتیک مقالات پژوهشی زنجیره تامین سلامت که بین سالهای (۲۰۱۰-۲۰۲۰) در مجلات معتبر به زبان انگلیسی منتشر شده انجام گرفته است. برای دستیابی به این هدف، یک تجزیه و تحلیل انتقادی از روندهای تحقیقاتی کلیدی در زنجیره تامین سلامت صورت گرفت و ویژگی های مهم مقالات مانند موضوع، راه حل، روش تحقیق، نتایج و نگرانی ها، و همچنین پاسخ های ارائه شده به همه گیری کویید-۱۹ مورد ارزیابی قرار گرفت. ۱۳روند تحقیقاتی کلیدی در زنجیره تامین سلامت شناسائی شد که همکاری زنجیره تامین سلامت، سنجش عملکرد زنجیره تامین سلامت و مدل/چارچوب زنجیره تامین سلامت مهم ترین حوزه های پرداخته شده در مقالات مورد بررسی در این مطالعه می باشند. مطالعات بررسی شده رابطه بین موجودیتهای مختلف در زنجیره تامین سلامت را با جزئیات بررسی نکرده و اغلب آنها در تعمیم یافته ها به شرکت ها/کشورهای مختلف دارای محدودیت می باشند. نتایج اصلی مطالعات ارزیابی شده، کاهش هزینه و افزایش عملکرد بوده است. این پژوهش دلالت های مهمی را برای مدیران شرکت ها ارائه می کند و اثرات همه گیری کویید-۱۹ بر زنجیره تامین سلامت را شناسائی نموده و پاسخ هایی برای غلبه بر این تاثیرات و مدیریت موثر زنجیره تامین سلامت ارائه می دهد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فرید دانشگر
دانشجوی رشته دکتری مدیریت فناوری اطلاعات، گروه مدیریت فناوری اطلاعات، دانشکده مدیریت و اقتصاد، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
علی رجب زاده قطری
استاد، گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
محمد علی افشار کاظمی
دانشیار، گروه مدیریت، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :