سال انتشار: 1383
محل انتشار:
اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 154_0095640002
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,482
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله برآورد زمان احتمالی حفاری تونل با استفاده از روش شبیه سازی مونت کارلو
چکیده مقاله:
حفاری تونل اغلب مواقع با شرایط پیشبینی نشدهای مواجه میشود که در نهایت منجر به افزایش زمان تخمینی و هزینه پروژه میشود. این امر به دلیل وجود پارامترهای متعدد ناشناخته در چنین پروژههایی و نیز طبیعت سنگها میباشد. هیچ روش شناخته شدهای برای از بین بردن نامعینیها وجود ندارد و در واقعیت (یا عمل) به دلیل محدودیتهای زمانی و بودجهای از روشهای ارزیابی مشهور نیز صرفنظر میشود. روش شبیهسازی مونتکارلو یک روش شناخته شده است که به راحتی پیشبینی ما را درباره معیارهای ناشناخته بهبود میبخشد و به کاهش ریسکها (خطرها) کمک میکند. مهمترین محدودیت در توسعه و اجرای موفق روش شبیهسازی مونتکارلو محاسبات طولانی میباشد. در همین اثنا، کامپیوترهای شخصی پرسرعت این محدودیت را برطرف کردند و عرصه جدیدی برای استفاده از روش شبیهسازی مونتکارلو تقریباً در همه مشکلات - که حداقل شامل یک پارامتر آماری است- بازکردند. مطالعه موجود به شرح توانایی روش شبیهسازی مونتکارلو میپردازد، که از این روش برای تخمین زمان حفاری یک تونل نمونه در یک منطقه معین براساس نوع گسل و شرایط آبی استفاده میشود. نتایج، تأخیرهای پیشبینی نشده ممکنی را نشان میدهند که براساس شرایط ذکر شدهای است که از قبل پیشبینی شده است و این نتایج به مجریان پروژه کمک میکند که تصمیمات بهتری را برای کارهای آتی اتخاذ کنند
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 154_0095640002 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/203/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی نژاد، محمود و قاضی تبریزی، سیدعلی و بابائی، علی،1383،برآورد زمان احتمالی حفاری تونل با استفاده از روش شبیه سازی مونت کارلو،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/203
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، احمدی نژاد، محمود؛ سیدعلی قاضی تبریزی و علی بابائی)
برای بار دوم به بعد: (1383، احمدی نژاد؛ قاضی تبریزی و بابائی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- حاج شیرمحمدی، علی، مدیریت و کنترل پروژه، مرکز انتشارات جهاد ...
- Crystal Ball 2000 User Manual. ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی حس تعلق به مکان وجایگاه مولفه تجربه درایجادحس تعلق به مکان در مراکز درمانی (نمونه موردی کلینیک مطهری شیراز)
- مروری بر معیارهای ارزیابی شدت لرزش ناشی از انفجارات معدنی و عمرانی
- روش واقعی بررسی فنی و اقتصادی پروژه های معدنی
- پایش وضعیت ماشین آلات براساس آنالیز ارتعاشات در سیستم های نگهداری و تعمیرات(نت)
- حسگرهای اندازه گیری ارتعاش و پایش آن در ماشین آلات صنعتی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.