سال انتشار: 1385
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت بازاریابی
کد COI مقاله: IMMC01_048
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,787
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تبیین چرخه تجاری مدیریت ارتباط با مشتری
چکیده مقاله:
هدف مقاله تبیین چرخه تجاری مدیریت ارتباط با مشتری می باشد . در حقیقت لزوم اجرای موثر مدیریت ارتباط با مشتری، درک صحیح اجزای آن می باشد چون مدیریت ارتباط با مشتری در فرایند کسب و کار از اجزای مختلفی تشکیل شده است . در این مقاله نیز سعی شده است با استفاده از کتب و مقالات متعدد داخلی و خارجی، و پایگاههای اطلاعاتی مربوطه ، چرخه تجاری مدیریت ارتباط با مشتری تبیین شود . این چرخه که شامل چهار جزء اصلی می باشد عبارت است از : -1 درک نیازهای مشتریان و تمایز بر مبنای مشتری -2 توسعه و بهبود بر مبنای مشتری -3 تاثیر متقابل و تعامل با مشتری -4 نگهداری و حفظ مشتری با ارزش . که هر کدام از آنها از اجزای مختلفی تشکیل شده اند تا وابستگی بین اجزا مشخص شده و کاهش ضریب شکست پروژه های CRM شود . در نهایت بیان شد که مدیریت ارتباط با مشتری می تواند وسیله ای برای تجدید ساختار سازمانی ، سیستم های اطلاعاتی، و ساختار بودجه بندی و پاداش آن موسسه نیز باشد و مراحل چهارگانه فوق می توانند بصورت چک لیست هایی شما را در اجرای مدیریت ارتباط با مشتری کمک کنند .
کلیدواژه ها:
CRMنیازهای مشتریان / تعامل با مشتریان / حفظ مشتریان / ارزش افزوده محرک /business circle
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IMMC01_048 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20291/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اصغرنژاد امیری، مهدی،1385،تبیین چرخه تجاری مدیریت ارتباط با مشتری،اولین کنفرانس بین المللی مدیریت بازاریابی،تهران،https://civilica.com/doc/20291
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، اصغرنژاد امیری، مهدی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1385، اصغرنژاد امیری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اهمیت و نقش موزه ها در توسعه گردشگری (نمونه موردی شهر ارومیه)
- بررسی روابط بین تورم، بهره وری، دولت و سایر متغیرهای کلان اقتصادی
- بازخوانی معماری عصر هخامنشی برای کاربرد در دوران معاصر مطالعه موردی طراحی معماری موزه هنر ایران باستان عهد هخامنشی
- مسیولیت مدیران اجرایی برای حل بحران بیکاری و مشکلات جامعه
- طراحی موزه هنرهای معاصر در همدان با رویکرد معماری مدرن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.