ارزیابی ریسک و تعیین قابلیت اطمینان شاخص های ایمنی در مدیریت بحران مناطق صنعتی (مطالعه موردی: منطقه ویژه اقتصادی پارس- پارس یک)
محل انتشار: هشتمین کنفرانس جامع مدیریت بحران و HSE
سال انتشار: 1402
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 98
فایل این مقاله در 26 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
DMHSE08_027
تاریخ نمایه سازی: 23 تیر 1403
چکیده مقاله:
فرض بنیادین مدیریت علمی که مبتنی بر وجود ثبات در محیط های داخلی و خارجی سازمان و قدرت پیش بینی تغییرات آینده بود، دیگر رنگ باخته است. امروز سازمان ها در فضایی که مولفه های اصلی آن عدم اطمینان و ابهام است، با بروز انحراف در رابطه ی متعادلشان با پیرامون خود به صورت روزافزونی در بحران ها غوطه ور می شوند. تاکنون هیچ گاه بحران های سازمانی از چنین عواقب و پیامدهای جدی متاثر نشده و نهادها با مشکل روبرو نشده اند. به نظر می رسد که نیاز به مهارت ها و قابلیت های نوینی است، تا مدیران بتوانند در بستر بحران های پیش رو ناکامی/ها را به موفقیت و بی-نظمی ها را به نظم بدل کنند. به عبارتی دیگر، مدیریت بحران با تمرکز روی «نبایدها» مسیر حرکت را هموارتر می سازد. این پژوهش توصیفی- استنباطی در شهرستان عسلویه و در منطقه انرژی ویژه اقتصادی پارس جنوبی (یک) در ناحیه جنوبی استان بوشهر که امروزه قطب انرژی کشور و خاورمیانه نام گرفته است، اجرا می شود. روش تحقیق مطالعات کتابخانه ای و تحقیقات میدانی بوده که به منظور جمع آوری اطلاعات و داده ها از HSEE Check List و پرسشنامه و برای تجزیه و تحلیل اطلاعات از روش های آمار استنباطی (ضریب همبستگی و رگرسیون) استفاده شده است. هدف از این پژوهش ارزیابی ریسک، کاهش ریسک و تعیین قابلیت اطمینان شاخص های ایمنی در مناطق صنعتی با تمرکز ویژه روی منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
عباس مرشدی
استادیار، طراح و مشاور دانشگاهها و صنایع استان و کشور
طیبه رضائی
معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل امور اقتصادی و دارائی استان بوشهر
پیام عباسی
دانشآموخته رشته های مترجمی زبان انگلیسی، شیمی آلی، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی مدیریت پروژه،مهندسی عمران و مهندسی شیمی