(فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
راهنمای دانلود فایل کامل این مقاله
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
پیل سوختی یک دستگاه الکتروشیمیایی است که می تواند انرژی شیمیایی را به طور مستقیم به ان رژی الکتریکی تبدیل کند . از مزایای این سیستم می توان به راندمان بالا، عدم آلودگی محیط زیست و استفاده در سطوح مختلف تولید قدرت اشاره کرد . پیل های سوختی بنا به نوع الکترولیتی که از آن استفاده می کنند طبقه بندی می شوند . که انواع مختلف آنها عبارتند از : پیل های سوختی پلیمری، پیل های سوختی قلیایی، پیل های سوختی اکسید جامد و پیل های سوختی کربنات مذاب . تاکنون پیل های سوختی پلیمری به دلیل چگالی قدرت بالا و کار در دمای پایین بیش از سایر انواع
پیل های سوختی مورد توجه قرار گرفته اند . یک پیل سوختی PEM با توجه به ال کترولیت پلیمری خود، برای رسانش یون ها باید دارای رطوبت کافی باشد . اگر این رطوبت ت أمین نشود رسانندگی غشا کاهش یافته، توان خروجی پیل دچار افت می شود . از طرف دیگر مقدار آب اضافی باعث بسته شدن منافذ الکترودها شده، مانع رسیدن هوا برای انجام واکنش شیمیایی در پیل می شود . در این مقاله ابتدا انواع افت پتانسیل هایی که یک پیل سوختی PEM در کارکرد خود با آنها رو به رو است محاسبه می شود و سپس ت أثیر کاهش یا افزایش مقدار رطوبت پیل بر ولتاژ کارکردی آن با استفاده از یک برنامه کامپیوتری مورد بررسی قرار می گیرد
کلیدواژه ها:
سيستم هاي انرژي، پيل هاي سوختي PEM ، مديريت آب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/20232/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
روشندل، رامین و ساعی ور ایرانی زاد، اسماعیل و فرهانیه، بیژن،1384،تأثیر مدیریت آب در ولتاژ کارکردی پیل سوختی نوع PEM،پنجمین همایش ملی انرژی،تهران،،،https://civilica.com/doc/20232
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1384، روشندل، رامین؛ اسماعیل ساعی ور ایرانی زاد و بیژن فرهانیه) برای بار دوم به بعد: (1384، روشندل؛ ساعی ور ایرانی زاد و فرهانیه) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.