گونه شناسی بحران های مالی با تاکید بر بحران های بانکی
سال انتشار: 1396
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 175
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_QJFEP-5-18_009
تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1403
چکیده مقاله:
بحران های مالی به طور عام و بحران بانکی به طور خاص پدیده ای رایج و فراگیر در کشورهای توسعه یافته و کشورهای در حال توسعه هستند. این مقاله در ابتدا یک گونه شناسی از اقسام بحران های مالی یعنی بحران ارزی، بحران بدهی، بحران تراز پرداخت و بحران بانکی ارائه کرده و معیارهایی برای سنجش آنها معرفی می کند. در ادامه تعریف خاصی از بحران بانکی ارائه می کند و بر اساس آن به سنجش کثرت و تناوب وقوع بحران های بانکی در مقاطع زمانی مختلف و در کشورهای گوناگون می پردازد. در ادامه همزمانی و توالی بحران بانکی با دیگر اشکال بحران مالی به صورت آماری مورد بررسی قرار گرفته است. سپس پیامدهای بحران بانکی احصا شده و تخمین هایی از هزینه بحران بانکی در کشورهایی که دچار آن شده اند ارائه گردیده است. پس از آن تبیین هایی که پس از بحران مالی اخیر در مورد چگونگی اثرگذاری بحران بانکی بر عملکرد بخش حقیقی اقتصاد مطرح شده، مرور شده است. جامعه آماری مبنای این مقاله ۱۶۴ کشور در فاصله ۲۰۱۲-۱۹۷۰ بوده است. در پایان توصیه های سیاستی برای مقابله با بحران بانکی ارائه شده است
کلیدواژه ها:
Banking Crises ، Financial Crises ، Macroeconomic Policy ، Crises Costs ، بحران مالی ، بحران بانکی ، سیاست های اقتصاد کلان ، اقتصاد کلان بین الملل.
نویسندگان
علی سرزعیم
Center of Strategic Studies (CSS)
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :