سال انتشار: 1384
محل انتشار: پنجمین همایش ملی انرژی
کد COI مقاله: NEC05_070
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,071
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی فنی اقتصادی بازیافت حرارت از توربین های گازی در کشور
چکیده مقاله:
تدوین برنامه بلندمدت بهینه سازی بخش عرضه انرژی، تأثیر مثبتی بر کاهش هزینه های بن گاه و اقتصاد ملی دارد . راهکارهای بهینه سازی متعددی در بخش عرضه انرژی قابل اجرا است که از جمله آنها می توان به تولید همزمان برق و حرارت، سرمایش هوای ورودی به توربین های گازی، استفاده از توربین های انبساطی و تعیین ترکیب بهینه در عرضه حامل های انرژی اشاره نمو د . برنامه بلندمدت استفاده از واحدهای تولید همزمان برق و حرارت با استفاده از گاز داغ خروجی توربین های گاز که در مقیاس گسترده ای در کشور قابل اجراست در ایـن مطالـعه بـررسی شـده است . معـیار تصـمیم گیری مطـالعه براساس حداقل سازی مجموع هزینه های اقتصادی سیستم ع رضـه ان ـرژی کش ـور است که کمک یک مدل بهینه سازی برنامه ریزی خطی به انجام رسیده است در محاسبه هزینه های اقتـصادی مـؤلـفه های سرمـایه گذاری، هزی ـنه های بـهره برداری و هزینه های سوخت لحاظ شده است . نتایج حاصل نشان می دهد که بازیافت حرارت از توربین های گازی
برای تأمین گرمایش و سرمایش بخش های مختلف مصرف کاملاً اقتصادی است . از میان روش های مختلف بازیافت حرارت در توربین ها، استفاده از بویلر بازیافت حرارت در توربین های گاز دارای اولویت اول و استفاده از توربین بخار پس فشاری در اولویت دوم قرار دارد . استفاده از بازیافت حرارت برای تأمین گرمایش و سرمایش دارای توجیه اقتصادی بیشتری نسبت به تولید برق از حرارت بازیافت شده ( نیروگاه سیکل ترکیبی ) است .
کلیدواژه ها:
تولید همزمان برق و حرارت ) ) CHP ، ارتقای کارآیی انرژی ، سیکل ترکیبی ، توربین گاز ، توربین بخار پس فشاری ( Back-Pressure Steam Turbine )
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NEC05_070 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20181/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صدری، امیررضا و صادق زاده، سیدمحمد و منصر، کورش،1384،بررسی فنی اقتصادی بازیافت حرارت از توربین های گازی در کشور،پنجمین همایش ملی انرژی،تهران،https://civilica.com/doc/20181
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، صدری، امیررضا؛ سیدمحمد صادق زاده و کورش منصر)
برای بار دوم به بعد: (1384، صدری؛ صادق زاده و منصر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آلاینده های انتشار یافته در فرایند پیرولیز
- مروری بر روش های نوین مدیریت پسماند با تاکید بر روش پیرولیز
- بررسی اقتصادی و شبیه سازی تفکیک میعانات گازی جهت تولید حلال، پنتان و هگزان
- تعیین مشخصات فنی پایلوت بازیافت انرژی از زباله
- شبیهسازی مجتمع تولید الفین و الکل، با خوراک گاز طبیعی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.