امکان سنجی اندازه گیری زمان سفر بزرگراهی با استفاده از سنسورهای مبتنی بر بلوتوث

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
  • کد COI اختصاصی: TTC12_129
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1153
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسعود حامدی

محقق، دانشگاه مریلند، آمریکا

سعید دهقانی

همکار پژوهشی، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف

وحید حسینی

استادیار، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف

چکیده

داده های زمان سفر و کاربردهای مبتنی بر ان نقش مهمی در مدیریت و ارزیابی سامانه های ترافیکی ایفا می کنند. اندازه گیری زمان سفر با استفاده از رهگیری مداوم خودروها از طریق جی پی اس و یا شناسایی و بازشناسایی آنها با استفاده از پلاک خوانی و پردازش تصویر امکان پذیر است. این مقاله کاربردهای یک روش جدید برای برآورد زمان سفر بزرگراهی با استفاده از سنسورهای مبتنی بر بلوتوث را در شهر تهران ارائه می کند. این فن آوری جدیدترین روش جمع آوری داده های زمان سفر است که به تازگی در آمریکا و اروپا مورد توجه قرار گرفته است. نحوه کار سنسورهای بلوتوثی، فرآیند پالایش داده ها، نمونه داده های جمع آوری شده در شهر تهران و برخی کاربردهای این داده ها موضوع این مقاله است. نتایج تحقیق حاضر نشان می دهد که استفاده از روش شناسایی و بازشناسایی وسائل نقلیه با استفاده از سیگنال تجهیزات مجهز به بلوتوث کاملا امکان پذیر بوده و داده های زمان سفر از دقت و تکرار پذیری بالایی برخوردارند.

کلیدواژه ها

زمان سفر، سرعت متوسط هارمونیک، شناسایی و بازشناسایی، بلوتوث

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.