تحلیل اقتصادی پل های عابر پیاده بر کاهش مصرف سوخت و آلاینده های هوا

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
  • کد COI اختصاصی: TTC12_115
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 842
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمحمد سیدحسینی

استاد تمام دانشگاه علم و صنعت، دانشکده صنایع

اعزاز صادق وزیری

کارشناس ارشد برنامه ریزی حمل و نقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تح

کامران رحیم اف

دکترای برنامه ریزی حمل و نقل، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقا

سیدمیرسجاد مختاری موسوی

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی حمل و نقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد

چکیده

در این تحقیق به بررسی تداخل تردد وسایل نقلیه و عبور عرضی عابرین پیاده، توسط شبیه سازیهای کامپیوتری پرداخته شده است، تامعلوم گردد که وجود پل عابر به چه میزان میتواند بر کاهش آلایندههای هوا و مصرف سوخت وسایل نقلیه تاثیرگذار باشد . در کلیه ی اهدافی که با بودجه ای مشخص و محدود نیاز به تصمصیم گیری دقیقی در سطح شهر دارند، نیاز است که کلیه ی پارامترهای تاثیر گذار مانند منفعت ناشی از کاهش آلاینده های هوا در اثر احداث پل های عابر پیاده، پس از شبیه سازی های کامپیوتری، محاسبه گردند. بنابراین در این تحقیق پل های عابر پیاده به عنوان یکی از تسهیلات عابرین پیاده به دقت بررسی گردیده و پس از برداشت حجم آمار تردد وسایل نقلیه و عابرین پیاده مطالعه موردی(خیابان دکتر شریعتی مقابل متروی قیطریه) در دوحالت متفاوت تمام شبیه سازی های کامپیوتری صورت گرفته و در انتها مقدار کمی خروجی ها محاسبه گردید . از آنجایی که وسایل نقلیه در حالات کاهش و افزایش شتاب، میزان بیشتری سوخت مصرف میکنند، تاثیر حالات مذکور که ناشی از نبود پل عابر پیاده میباشد، بررسی گردیده است. به منظور هرچه کاربردیتر شدن تحقیق ارزش مالی نتایج حاصل از شبیه سازی محاسبه گشته است.

کلیدواژه ها

پل عابرپیاده- وسایل نقلیه- شبیه سازی کامپیوتری- آلاینده های هوا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.