سال انتشار: 1378
محل انتشار: دومین همایش ملی انرژی
کد COI مقاله: NEC02_037
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,108
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طرح سناریوهای مختلف توسعه سیستم انرژی هیدروژنی و بررسی سناریوی ” حداقل نیازها ”
چکیده مقاله:
مقایسه سیستم مختلف انرژی بر پایه هزینه موثر نشان میدهد که سیستم انرژی هیدروژنی می تواند در اوایل هزاره آینده با سایر سیستم ها رقابت کند . ایجاد زیر ساختهای چنین سیستمی مستلزم تلاش و تحقیقات گسترده است . بررسی سناریوی ” حداقل نیاز ها ” که جهت تامین حداقل 0/1 درصد مصرف نهایی انرژی در بخش حمل و نقل مطابق با حداقل سهم پیش بینی شده در سناریوی CP شورای جهانی انرژی برای نفوذ انرژی خورشیدی در بخش مذکور تا سال 1400 تعریف شده نشان میدهد که به سرمایه گذاری قابل توجهی در بخش تحقیقات، توسعه، انتقال و تثبیت فن آوری های عمده مرتبط با زیر ساختهای سیستم انرژی هیدروژنی نیاز هست . همچنین تحقیق اهداف سناریویی که صدور هیدروژن را به عنوان یک استراتژی برای اوایل قرن پانزدهم مد نظر دارد مستلزم سرمایه گذاری کلانی است که زمین آنها با همکاریهای گسترده بین المللی مقدور است .
کلیدواژه ها:
هيدروژن ـ سيستم انرژي ـ حداقل نيازها ـ هزينه موثر ـ منابع تجديدپذير ـ سوخت فسيلي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20030/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رمضانی، محمدعلی،1378،طرح سناریوهای مختلف توسعه سیستم انرژی هیدروژنی و بررسی سناریوی ” حداقل نیازها ”،دومین همایش ملی انرژی،تهران،،،https://civilica.com/doc/20030
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1378، رمضانی، محمدعلی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1378، رمضانی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی پتانسیل انرژی زمین گرمایی و شرایط آسایش حرارتی در پنج شهر نمونه ایران
- بررسی کارایی سیستم هیبریدی پمپ زمین گرمایی و انرژی خورشیدی جهت تامین گرمایش ساختمان
- بررسی اثر میراگر اصطکاکی بر میزان انرژی جذب شده و کنترل سازه در تحلیل دینامیکی تاریخچه زمانی
- بهسازی لرزه ای ساختمانهای فولادی با شکل پذیری ویژه توسط میراگرهای ویسکوز مایع
- ارزیابی ضریب اضافه مقاومت در سیستم های قاب خمشی با استفاده از آنالیز استاتیکی غیر خطی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.