بررسی اثربخشی روان درمانی مثبت گرا بر بهبود کیفیت زندگی مردان معتاد
فایل این در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
چکیده :
چکیده
پژوهش حاضر با هدف بررسی اثربخشی روان درمانی مثبت گرا بر بهبود کیفیت زندگی مردان معتاد انجام شد. روش تحقیق نیمه آزمایشی با پیش آزمون، پس آزمون همراه با گروه گواه بود و جامعه آماری شامل کلیه افراد مراجعه کننده به مرکز ترک اعتیاد سلامت پایتخت شهر تهران در سال 1398 بوده است. از این جامعه آماری 30 نفر به روش نمونه گیری در دسترس و با توجه به ملاک های ورودی انتخاب شدند. در این پژوهش به منظور اندازه گیری نشانه های رفتاری از مقیاس های کیفیت زندگی سازمان جهانی بهداشت(WHOQOL-BREF ،در دو مرحله پیش آزمون و پس آزمون استفاده شد. نتایج تحلیل داده با نرم افزار spss22 و آزمون تحلیل واریانس نشان داد که روان درمانی مثبت گرا بر بهبود کیفیت زندگی معتادان نمونه تحقیق از اثربخشی معنادار برخوردار است.
در نتیجه اصالتا می توان آموزشی مبنی بر روان درمانی مثبت گرا به عنوان یک سبک درمانی کارآمد و اثربخش و بهبود کیفیت زندگی به شمار آورد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
پریسا نصیری
آموزگار و کارمند آموزش و پرورش
مراجع و منابع این :
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود لینک شده اند :