افزایش سطح یادگیری دانش آموزان در درس ریاضی با استفاده از تلفن همراه
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس بین المللی پژوهش در روانشناسی، مشاوره و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: ICPCEE19_169
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 57
نویسندگان
کارشناسی روانشناسی پیام نور شیراز
کارشناسی فیزیک اتمی پیام نور نورآباد ممسنی
کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد صدرا
کارشناسی فقه و مبانی دانشگاه فیروزآباد
چکیده
با پیشرفت تکنولوژی در عرصه ها ی مختل ف آموزشی، اداری، صنعتی و … خیلی ازکارها بهراحتی امکان پذیر شده است. یکی ازبهترین رو شهای جدید آموزشی استفاده از تلفن همراه است کهمسلما کمک بزرگی در زمینه آموزش به معلمان و دانش آموزان عزیز می باشد . تلفن همراه امکا ننمایش مطالب بصورت کاملا” پویا را ارائه می دهند.با استفاده از این تکنولوژی می توان در کلاس براحتی مفاهیم درس ها، از جمله ریاضی را به دانشآموزان آموزش داد.نقش یادگیری از طریق تلفن همراه در آموزش ، سیار بودن و راحتی استفاده ا ز آن است. این یادگیریسبب بالا رفتن رضایت یادگیرنده، تشویق یادگیرنده، غنی سازی تعامل و داشتن فعالیت های ارتباطیموثر در یادگیرنده می شود.درس ریاضی در مدارس برا ی برخی از دانش آموزان مشکل آفرین شده است تا جایی که دانشآموزان برای حل مسایل به دیگران تکیه می کنند.این دانش آموزان دارای سطح یادگیری کم هستند ودر کلاس درس به معلم توجه نمی کنند.اینجانب به عنوان معلم ریاضی با دیدن مشکلات دانش آموزان در یادگیری سرکلاس و بعد بعد ازمصاحبه با دانش آموزان ، مشاهده ی رفتا ر و تشکیل جلسا ت دیدار با اولیا ء و بررسی روش هایتدریس و مشخص کردن وضعیت درسی دانش آموازن ریشه های مشکل مورد بررسی قرا ر دادم .و بعد از تجزیه و تحلیل اطلاعات (با توجه به اینکه بیشتر دانش آموزان موبایل در منزل دارند) بهاین نتیجه رسیدم با کمک تلفن همراه می توان یادگیری و تو جه دانش آموزان را نسبت به درسریاضی افزایش داد . بنابراین با کمک اولیا دانش آموزان و استفاده مناسب از تلفن همراه و فضایمجازی طرح را به اجرا در آوردم .نتایج بعد از اجرای طرح نشان میداد که سطح یادگیری دانشآموزان در درس ریاضی بعد از استفاده از تلفن همراه افزایش یافته است.کلیدواژه ها
یادگیری ،درس ریاضی ، تلفن همراهمقالات مرتبط جدید
- تحلیل جامعه شناختی تاثیر سیاست های جمعیتی بر فرزندآوری در ایران
- پیش بینی رفتار تکانشگری نوجوانان: نقش نظمجویی فرایندی هیجان، همدلی هیجانی و نظمجویی فرایندی هیجان
- اثربخشی درمان هیجان مدار بر روی میزان افکار خودکشی سربازان یکی از یگانهای نظامی
- دیدگاه اجتماعی -فرهنگی فاطمه مرنیسی به جایگاه زنان در حوزه عمومی
- تاثیر سواد تربیتی معلم بر رفع افسردگی دانش آموزان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.