شناسایی و اولویت بندی شاخص های ارزیابی عملکرد ادارات ورزش و جوانان استان های کشور، از دیدگاه صاحب نظران با استفاده از مدل AHP

سال انتشار: 1396
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 119

فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_JSMD-6-1_004

تاریخ نمایه سازی: 22 خرداد 1403

چکیده مقاله:

هدف: هدف پژوهش حاضر شناسایی و اولویت­بندی شاخص­های ارزیابی عملکرد ادارات ورزش و جوانان استان­های کشور، از دیدگاه صاحب­نظران و با استفاده از مدل  AHPبود. روش شناسی: روش تحقیق توصیفی- تحلیلی و جامعه آماری شامل اساتید مدیریت ورزشی دانشگاه­های دولتی شهر تهران بود (۱۸۶=N). با در نظر گرفتن تعداد مورد نیاز تصمیم­گیری در مدل AHP، در یک نمونه­گیری تصادفی ۶۰ نفر از افراد جامعه به عنوان نمونه انتخاب شد. جهت شناسایی شاخص­ها، پرسشنامه اولیه­ای با مرور ادبیات و پیشینه تهیه و طی دو مرحله در اختیار افراد نمونه قرار داده شد. پس از جمع­آوری و جمع­بندی نظرات، پرسشنامه با پنج معیار و ۲۶ زیرمعیار، نهایی و تایید گردید. یافته ها: با استفاده از ماتریس­ مقایسات زوجی AHP، دیدگاه افراد نمونه اخذ و وزن شاخص­ها، تعیین شد. بر اساس نتایج بودجه با ارزش عددی (۶۷۷۲۵/۰) و توسعه زیر ساخت­ها با ارزش (۵۳۹۲۱/۰)، به ترتیب در میان شاخص­های ورودی و خروجی، اولویت­ اول را به خود اختصاص دادند. نتیجه گیری: به طور کلی، با توجه به نتایج به مدیران ادارات توصیه می­گردد در راستای بهبود ظرفیت عملکردی سازمان، استفاده بهینه از بودجه و بویژه بودجه­ عمرانی، با هدف توسعه زیرساخت­های ورزش را مورد توجه قرار دهند.

کلیدواژه ها:

شاخص ، ارزیابی عملکرد ، ادارات ورزش و جوانان ، مدل AHP

نویسندگان

جهانگیر سلیمانی دامنه

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

سید احمد نژاد سجادی

استادیار دانشگاه ولیعصر رفسنجان

مهدی سلیمی

دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :