نانوذرات پلیمری در درمان بیماریهای ریه از طریق درمان تنفسی
محل انتشار: سومین کنفرانس ملی یافته های نوین زیست شناسی
سال انتشار: 1402
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 238
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
BIOC03_186
تاریخ نمایه سازی: 6 خرداد 1403
چکیده مقاله:
نانوذرات پلیمری به عنوان یک ابزار امیداوارکننده در درمان بیماریهای ریه، بهویژه از طریق درمان تنفسی، توجه قابل توجهی را به خود جلب کردهاند. درمان تنفسی، شامل انتقال عوامل درمانی به ریه ها به صورت آئروسل است، که میتواند چندین مزیت نسبت به روشهای دیگر از جمله بهبود هدفگیری دارو، کاهش سمیت سیستمیک و افزایش سرعت عملکرد داشته باشد.نانوذرات پلیمری میتوانند بهطور خاص برای هدف گیری به سلولهای ریه طراحی شوند که قابلیت درمانی آنها را افزایش میدهد. علاوه بر این، این نوع نانوذرات میتواند داروها یا عوامل درمانی دیگر را درون خود کپسوله کنند و عوامل درمانی را از تجزیه و از بین رفتن محافظت کنند . این امر منجر به ارسال دارو به همراه افزایش کارایی آنها میشود. نانوذرات پلیمری همچنین میتوانند داروها را به صورت آزادسازی پایدار از خود رها کنند، عمر اثر آنها را افزایش دهند و نیاز به تزریق مکرر را کاهش دهند.استفاده از نانوذرات پلیمری در درمان بیمارهای تنفسی ، از جمله سرطان ریه، بیمارهای عفونی و بیماری مزمن انسدادی ریه (COPD) ، باعث افزایش کارایی داروهای موجود و کاهش سمیت آنها میشود و همچنین به عنوان یک پلتفرم برای ارائه عوامل درمانی نوین عمل میکند.استفاده از نانوذرات پلیمری در درمان بیمارهای ریه، با داشتن پتانسیل بالقوه برای بهبود درمانهای فعلی و توسعه درمانهای جدید، اهمیت زیادی دارد. با این حال، تحقیقات بیشتر برای بهینه سازی طراحی نانوذرات پلیمری و مطالعات بالینی بیشتر برای استفاده از این روش درمانی مورد نیاز است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمد درودیان
گروه سلولی و ملکولی، دانشکده علوم زیستی، د انشگاه خوارزمی، تهران، ایرانعضو هیئت علمی دانشکده علوم زیستی، دانشگاه خوارزمی