شیوه آسان وسریع میله گذاری فمور بصورت بسته با استفاده از ست ابداعی جا اندازی بسته شکستگی دراستخوانهای بلند
سال انتشار: 1396
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 76
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_IJOS-15-3_003
تاریخ نمایه سازی: 2 خرداد 1403
چکیده مقاله شیوه آسان وسریع میله گذاری فمور بصورت بسته با استفاده از ست ابداعی جا اندازی بسته شکستگی دراستخوانهای بلند
پیشزمینه: روش ترجیحی در تثبیت برخی شکستگی ها در استخوان های بلند استفاده از میله های داخل مغز استخوانی به صورت بسته میباشد. مزیت آن در قدرت بیومکانیکال بیشتر و حفظ کردن محل شکستگی از ترومای اضافی ناشی از جراحی است. با وجود این مزایا (بهدلیل وقت گیر، در معرض اشعه بودند و خسته کننده بودن آن)تعدادکمی از جراحان این روش را انتخاب می نمایند. هدف این مقاله معرفی یک وسیله ابداعی برای کارگذاشتن سریع میله داخل استخوانی و با کاهش استفاده از اشعه ایکس است. مواد و روشها: هفت بیمار مرد دارای شکستگی فمور با میانگین سنی ۳۲-۲۸ سال نیازمند فیکساسیون با میلههای اینترلاک با استفاده از ست ابداعی عمل جراحی شدند. متغیرهای مدت زمان عمل، نوع شکستگی و محل شکستگی مورد ارزیابی قرار گرفتند. یافتهها: عمل جراحی تمامی بیماران با شکستگی بسته دیافیز فمور بدون هیچگونه شکستگی همراه، در مدتزمان کل عمل جراحی با میانگین ۱۱۶.۵۷ دقیقه انجام شد. میانگین زمان مصرفی ست ابداعی از شروع اتصال قطعات ست ابداعی به استخوان و جااندازی و عبور گاید از محل شکستگی و رسیدن گاید به ته کانال دیستال ۲۱.۸۵ دقیقه بود. طول و راستای صحیح در تمام موارد بهدست آمد. نتیجه گیری: نتایج بهکارگیری از این ست نشان داد که میلهگذاری بسته شکستگیهای فمور بدون و یا با حداقل انجام فلورسکوپی با ست ابداعی مذکور در مدت زمان مناسب و با راحتی کامل جراح برای بیماران قابل انجام است..
کلیدواژه های شیوه آسان وسریع میله گذاری فمور بصورت بسته با استفاده از ست ابداعی جا اندازی بسته شکستگی دراستخوانهای بلند:
نویسندگان مقاله شیوه آسان وسریع میله گذاری فمور بصورت بسته با استفاده از ست ابداعی جا اندازی بسته شکستگی دراستخوانهای بلند