سال انتشار: 1385
محل انتشار: بیست و یکمین کنفرانس بین المللی برق
کد COI مقاله: PSC21_183
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,515
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه روش و شاخص هایی برای رتبه بندی امنیتی پیشامدهای شبکه قدرت
چکیده مقاله:
از آنجا که همیشه ممکن است در یک سیستم قدرت اتفاقـاتی بیفتد که منجر بـه فروپاشـی جزیـی یـا کلـی آن و در نتیجـه خسارتهای مختلـف اقتصـادی و فنـی از جملـه خاموشـیها ی گسترده شود، یک سیستم قدرت نمی تواند همیشه کاملاً امنیت داشته باشد، بنابراین باید بـرای افـزایش امنیـت یـک سیسـتم قدرت سرمایه گذاری نمود که برای انجـام آن، محـدودیتهای مختلف، رتبه بندی گلوگاههای سیستم را ضـروری مـی سـازد . برای تحقق این ضرورت و به منظور جامع نگری بیشتر، توجه به شاخصهای مختلـف امنیـت سیسـتم از ج ملـه شاخصـهای وضعیت بارگذاری ادوات و امنیت ولتـاژ و نیـز بررسـی ایـن شاخصها در شرایط مختلـف تغییـر در مقـدار بـار سیسـتم ( از طریق شبیه سازی مونت کـارلو ) و همچنـین در نظـر گـرفتن اقدامات اصلاحی ( از جمله پخش بار بهینه و میـزان قطـع بـار لازم ) در اثر وقوع هر پیشامد ضروری به نظر می رسد . از نتــایج روش پیشــنهادی در ایــن مقالــه مــی تــوان بــه کشــف گلوگاههایی در شبکه اشاره نمود که از نظر شاخصهای مختلف و
با تغییر در شرایط سیستم، جزء مهمترین پیشامدها می باشند .
کلیدواژه ها:
امنيت، پيشامد، فروپاشي ولتاژ، اقدامات اصلاحي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/19767/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ابوالحسنی جبلی، محمدباقر و محمدی، محمد و عابدی، مهرداد و قره پتیان، گئورگ،1385،ارائه روش و شاخص هایی برای رتبه بندی امنیتی پیشامدهای شبکه قدرت،بیست و یکمین کنفرانس بین المللی برق،تهران،،،https://civilica.com/doc/19767
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، ابوالحسنی جبلی، محمدباقر؛ محمد محمدی و مهرداد عابدی و گئورگ قره پتیان)
برای بار دوم به بعد: (1385، ابوالحسنی جبلی؛ محمدی و عابدی و قره پتیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تشخیص پارگی سیم نول از طریق پردازش اطلاعات سیگنالهای دریافتی در محل پست توزیع در فیدرهای مکررزمین شده
- کاربرد هزینه یابی کیفیت درحسابداری مدیریت
- کنترل کننده PI مبتنی بر منطق فازی جهت کنترل بار فرکانس در سیستمهای قدرت به هم پیوسته
- ارزیابی دینامیکی امنیت سیستم های قدرت با استفاده از یک شاخص ترکیبی حاصل از شبکه های عصبی
- مدلسازی ومحاسبه نرخ تبدیل عفونت HIVبه بیماری ایدز در کودکان ومحاسبه درصد احتمال مرگ کودکان به کمک کنترل فازی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.