سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اختلال نقص توجه یا بیش فعالی چه تاثیری بر رشد کودک دارد

سال انتشار: 1402
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 96
این مقاله فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن مقالات دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

HESPCONF04_036

تاریخ نمایه سازی: 22 اردیبهشت 1403

چکیده مقاله اختلال نقص توجه یا بیش فعالی چه تاثیری بر رشد کودک دارد

تعاریف ناتوانی یادگیری با تغییرات متنوعی همراه بوده است این امر ممکن است به خاطر ارزشیابی و بازنگری های متحد و در این قلمرو و ماهیت علمی آن باشد. رشته های تخصصی متعددی به طور مثال پزشکی، روانشناسی، علوم تربیتی، زبان شناسی و عصب شناسی، هر کدام اصطلاحاتی را برای تبیین این اختلال دخیل کرده اند. برای مثال علوم تربیتی عبارت ناتوانی یادگیری خاص را به کار می برد، روانشناسی از مقولات همچون اختلالات ادراکی، رفتارهای فزون کنشی، نقص توجه و زبان شناسی از عبارات ناگویی اکتسابی، نارساخوانی و پزشکی و عصب شناسی از موارد ضربه مغزی، نارساکنش وری قلیل مغز، صدمه یا آسیب مغزی استفاده می کنند.«ناتوانی یادگیری بخصوص ، یعنی اختلالی در یک یا چند فرایند روانی پایه که به درک یا استفاده از زبان شفاهی یا کتبی مربوط می شود و می تواند به شکل عدم توانایی کامل در گوش کردن ، فکر کردن، صحبت کردن، خواندن، نوشتن، هجی کردن، یا انجام محاسبات ریاضی ظاهر شود. این اصطلاح شرایطی چون معلولیت های ادراکی ،آسیب دیدگی های مغزی، نقص جزئی در کار مغز ، دیس لکسی یا نارساخوانی و آفازیای رشدی را در بر می گیرد.» (جرالد ومگ لافلاین، منشی طوسی،۱۳۷۶)

کلیدواژه های اختلال نقص توجه یا بیش فعالی چه تاثیری بر رشد کودک دارد:

آسیب های عنصری وفرایندی ، اختلالات رفتاری و یادگیری ، آسیب شناسی

نویسندگان مقاله اختلال نقص توجه یا بیش فعالی چه تاثیری بر رشد کودک دارد

لیلا صفی زاد

کارشناس

مریم صفی زاد

کارشناس

پروین صداقت

کارشناس

مقاله فارسی "اختلال نقص توجه یا بیش فعالی چه تاثیری بر رشد کودک دارد" توسط لیلا صفی زاد، کارشناس؛ مریم صفی زاد، کارشناس؛ پروین صداقت، کارشناس نوشته شده و در سال 1402 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی سلامت، علوم تربیتی و روانشناسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آسیب های عنصری وفرایندی ، اختلالات رفتاری و یادگیری،آسیب شناسی هستند. این مقاله در تاریخ 22 اردیبهشت 1403 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 96 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تعاریف ناتوانی یادگیری با تغییرات متنوعی همراه بوده است این امر ممکن است به خاطر ارزشیابی و بازنگری های متحد و در این قلمرو و ماهیت علمی آن باشد. رشته های تخصصی متعددی به طور مثال پزشکی، روانشناسی، علوم تربیتی، زبان شناسی و عصب شناسی، هر کدام اصطلاحاتی را برای تبیین این اختلال دخیل کرده اند. برای مثال علوم تربیتی ... .