رتبه بندی متغیرهای تاثیرگذار بر اخلاق حرفه ای در مدیریت منابع انسانی
سال انتشار: 1402
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 153
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_IJEST-18-4_018
تاریخ نمایه سازی: 22 اردیبهشت 1403
چکیده مقاله:
زمینه: یکی از عمده ترین دغدغه های مدیران کارآمد در سطوح مختلف، چگونگی ایجاد بسترهای مناسب برای کارکنان شاغل است تا با حس مسئولیت و تعهدکامل به مسائل جامعه و حرفه خود بپردازند. هدف از پژوهش حاضرشناسایی متغیرهای تاثیرگذار بر اخلاق حرفهای در مدیریت منابع انسانی در صندوق کارآفرینی امید میباشد.
روش: با توجه به اینکه تحقیق حاضر بر شناسایی و رتبه بندی متغیرها تمرکز دارد، از نظر هدف کاربردی و از نظر روش ترکیبی(کمی و کیفی) میباشد. در بخشکیفی جامعهآماری شامل اساتید، متخصصین و نخبگان دانشگاهی میباشد. نمونهبرداری به صورت نظری و به تعداد ۱۶نفر بود که با استفاده از روش های غیراحتمالی قضاوتی و گلوله برفی انجام شد. و از روش دلفی برای تحلیل استفاده شد. در بخش کمی جامعه آماری، مدیران و کارشناسان صندوق کارآفرینی امید بود و با روش نمونه گیری تصادفی ساده نمونه ۲۴۰ نفره انتخاب گردید. ابزار پرسشنامه محقق ساخته بخش کیفی بود و داده ها با روش معادلات ساختاری تحلیل شدند.
یافته ها: در بخش کیفی، پرسشنامه ای حاوی ۱۳۷ سوال (۶ مولفه اصلی ۳۸ مولفه فرعی) تنظیم شد و مدل تحقیق طراحی شد. در بخش کمی نتایج T-value متغیرهای مدل، همگی از ۹۶/۱ بیشتر بود. بنابراین کلیه سوالات برای مدل معادلات ساختاری مد نظر قرارمی گیرد. همچنین مقدار R۲ بالای ۰.۶ بود. بنابراین مدل پژوهش، دارای مقدار R۲ در سطح قوی است و با توجه به مقدار Q۲ به دست آمده برای متغیر وابسته ی مدل قدرت پیشبینی مدل برای متغیرهای مستقل در سطح قوی قرار دارد.
نتیجه گیری: عواملی که برخی از آنها فردی و مشتمل بر شاخصهایی همچون تقویت روحیه اخلاقی خود، و برخی دیگرسازمانی است که از طریق سیاستگذاریهای صحیح میتوان آنها را در راستای اتخاد تصمیمهای اخلاقی و نهادینه شدن رفتارهای مربوطه، کنترل نمود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
ارسلان حسن پور
۱. دانشجوی دکتری مدیریت دولتی، واحد شوشتر، دانشگاه آزاد اسلامی، شوشتر، ایران.
عبدالخالق غلامی چنارستان
۲. گروه مدیریت دولتی، واحد یاسوج، دانشگاه آزاد اسلامی، یاسوج، ایران
فواد مکوندی
۳. گروه مدیریت دولتی، واحد شوشتر، دانشگاه آزاد اسلامی، شوشتر، ایران.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :