سال انتشار: 1385
محل انتشار: بیست و یکمین کنفرانس بین المللی برق
کد COI مقاله: PSC21_152
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 4,340
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی فیلتر پسیو LCL برای اتصال تجهیزات الکترونیک قدرت متصل شونده به شبکه قدرت
چکیده مقاله:
طبق استاندارد IEEE519 برای تجهیـزات متصـل شـونده بـه شبکه های قدرت , حداکثر دامنه هارمونیک های فرکانس بـالای جریان خروجی مستقل از جریان اتصال کوتاه شبکه و معـادل با 0/3 درصد جریان نامی وسیله مورد نظر می باشد . از این رو اتصال تجهیزات الکترونیک قدرتی که با اهداف مختلف نظیـر جبرانسازی توان راکتیو , جبرانسازی عدم تعـادل و یـا تزریـق توان اکتیو تولید شده توسط توربین های بادی یـا سـلول هـای خورشیدی و ... به شبکه متصل می شوند از طریق یـک فیلتـر پسیو انجام می پذیرد تا هارمونیـک هـای فرکـانس سـوئیچ ینگ جریان خروجی به مقدار مجاز محدود گردد . در این مقالـه بـا تحلیــــل نقــــش هریــــک از المــــان هــــا در مشخصــــه فرکانسی فیلتر , روابطی جهت محاسبة دقیق مقادیر پارامترهای فیلترهای پسیو LCL ارائه شده است . این روابط مقـدار بهینـه هریک از پارامترها فیلتر را بـرای ادوات جبرانسـاز اسـتا تیکی توان راکتیو نتیجـه مـی دهـد . بـرای سـایر کاربردهـا بـا تغییـر کوچکی در بخش محاسبه انـدوکتانس کوپلینـگ متناسـب بـا کاربرد مورد نظر، روابط ارائه شده , قابل تعمیم است . این روابط در بخش (5) برای طراحی یک جبرانساز استاتیکی توان راکتیو به تـوان نـامی ±250KVAr مـورد اسـتفا ده قـرار
گرفته است و با شبیه سازی به عمل آمده درستی ایـن طراحـی تایید شده است .
کلیدواژه ها:
فيلتر پسيو پايين گذر - جبرانساز استاتيكي توان راكتيو - اينورتر با منبع ولتاژ
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/19736/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جعفریان، پیمان و توکلی بینا، محمد،1385،طراحی فیلتر پسیو LCL برای اتصال تجهیزات الکترونیک قدرت متصل شونده به شبکه قدرت،بیست و یکمین کنفرانس بین المللی برق،تهران،،،https://civilica.com/doc/19736
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، جعفریان، پیمان؛ محمد توکلی بینا)
برای بار دوم به بعد: (1385، جعفریان؛ توکلی بینا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- متعادل سازی و کاهش هارمونیک بارهای غیر خطی توسط اینورتر پنج سطحه آبشاری پل H سری
- سیستم های انتقال توان بیسیم: اساس کار، تکنولوژی و کاربردها
- طراحی و ساخت یک سیستم auto tuning برای سیستم های انتقال توان بی سیم
- ارایه یک مبدل رزونانسی برای کاربرد انتقال توان بی سیم
- ارایه یک کنترل کننده مقاوم غیر متمرکزبرای مبدل های الکترونیک قدرت چند ورودی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.