بررسی سیر تحول آفرین ملودرام ایرانی در سینماتحلیل شدت احساسی و تفسیر اجتماعی طبق دیدگاه نظری پیتر بروک
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مطالعات میان رشته ای در ادبیات و هنرهای کاربردی، موسیقی، نمایش و سینما
- کد COI اختصاصی: DSBM01_036
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 272
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، ایران
چکیده
این مقاله به بررسی سیر تحول آفرین ملودرام ایرانی در سینما از منظر تحلیل شدت احساسی و تفسیر اجتماعی طبق دیدگاه نظری پیتر بروک پرداخته و با تجزیه و تحلیل کیفی به روش کتابخانه ای شکل گرفته است. مطالعه پیش رو با بررسی نقش شدت احساسی در داستان سرایی ملودراماتیک، تکنیک ها و راهبردهای به کار رفته در ملودرام ایرانی برای برانگیختن احساسات، همراه با نمونه های فیلم برای نشان دادن اثربخشی آنها و علاوه بر این، چگونگی پرداختن ملودرام ایرانی به مسائل اجتماعی و نقد هنجارهای اجتماعی با استفاده از تمثیل، نمادگرایی و ابزارهای روایی را بررسی و با بکارگیری دیدگاه نظری پیتر بروک، ارتباط آن را با تحلیل شدت احساسی و تفسیر اجتماعی در ملودرام ایرانی آشکار کرده است. یافته های به دست آمده نشان می دهد که بر ویژگی ها و نقش های منحصربه فرد ملودرام ایرانی و تاثیر آن بر سینما و جامعه ایران تاکید بسیاری شده است.کلیدواژه ها
ملودرام ایرانی، شدت احساسی، تفسیر اجتماعی، دیدگاه نظری پیتر بروک، سینمامقالات مرتبط جدید
- حواس پرتی، عدم توجه به درس ، انزوا، اضطراب، کم رویی و اعتماد به نفس در دانش آموزان
- بررسی ، تحلیل و نقد آثار شاخص سینمایی محمد حسین مهدویان ( مطالعه موردی فیلم های آخرین روزهای زمستان ، ایستاده در غبار ، لاتاری و ماجرای نیمروز )
- ضرورت و اهمیت تئاتر در ایران
- جستجوی نگاه زن ستیزانه در سه گانه لورکا (عروسی خون، یرما و خانه برناردا آلبا) با تکیه بر آرا سیمون دوبووآر
- پالت رنگی در آثار وس اندرسون و رابطه آن با محتوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.