مدارس پیش ساخته پاسخی سریع به تامین فضای آموزشی در کشور ایران

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی معماری،عمران،شهرسازی،محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
  • کد COI اختصاصی: ICACU03_0352
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 301
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نیلوفر کنعانی

کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی

احمد اخلاصی

هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی معم اری و شهرسازی

سمانه تقدیر

هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی

چکیده

یکی از مولفه های مهم کشورهای توسعه یافته ، سطح برخورداری از امکانات آموزشی برای جمعیت نیاز به تحصیل می باشد. همچنین محدودیت های جغرافیایی و فرهنگی نباید مانع دستیابی به حق آموزش و پرورش دانش -آموزان گردد. در تمام پهنه های اقلیمی ایران باید شرایط تحصیل برای افراد نیاز به تحصیل برقرار باشد. با توجه به مسئله افزایش جمعیت و جابه جایی در سطح کشور، آموزش و پرورش با دو مشکل روبرو است ، یکی کمبود فضاهای آموزشی و دیگری رفع مشکل نواقص ساختمانهای آموزشی ، سرعت در ساخت فضاهای آموزشی مهم می شود. استفاده از روشهای نوین ساخت مانند پیش ساخته به عنوان راهحل مناسب برای جبران کمبودهای فضای آموزشی موثر می باشد. پیش ساخته سازی راهی برای کنترل مشکلات و ضعف فنی و اجرایی است که برای ایجاد مدارس با-کیفیت و سریع وساخت مناسب می باشد. همچنین باید این را در نظر بگیریم که ما نمی توانیم یک نمونه ی جهانی برای مدارس پیش ساخته بسازیم ، استانداردسازی و پیش ساخته سازی ، مدرسه های سریع و اقتصادی را فراهم می کند که به طور عمومی آن را مناسب می دانند اما برای ساکنان محلی به دلیل شرایط فرهنگی و بومی و همچنین نیازهای متفاوت کاربران باید متناسب با پهنه ی اقلیمی و شرایط زندگی آن جامعه باشد. با در نظر گرفتن این عوامل ، سیاست گذاران و دست اندرکاران آموزشی می توانند تصمیمات آگاهانه ای در خصوص ساخت فضاهای آموزشی که دسترسی ، کیفیت و پایداری را در مناطق متنوع اقلیمی و شرایط زندگی در سراسر ایران ارتقا می دهد، اتخاذ کنند.

کلیدواژه ها

سیستم های پیش ساخته ، مدارس پیش ساخته ، مدارس سریع ساخت ، مدارس مدولار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.