سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی نحوه گذراندن اوقات فراغت و رابطه آن با فرسودگی تحصیلی دانشجویان دانشگاه مراغه با تاکید بر فعالیت بدنی

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,811

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SSTU06_297

تاریخ نمایه سازی: 13 اردیبهشت 1392

چکیده مقاله بررسی نحوه گذراندن اوقات فراغت و رابطه آن با فرسودگی تحصیلی دانشجویان دانشگاه مراغه با تاکید بر فعالیت بدنی

این مطالعه به منظور بررسی نحوه گذراندن اوقات فراغت و همچنین تعیین رابطه آن با فرسودگی تحصیلی در دانشجویان دانشگاه مراغه انجام شد. و بعلاوه نشان دادن این مطلب که آیا نحوه گذراندن اوقات فراغت می تواند پیش بینی کننده فرسودگی تحصیلی باشد؟ روش تحقیق توصیفی- همبستگی است. جامعه آماری پژوهش کلیه دانشجویان دانشگاه مراغه بود. جامعه آماری 2100 نفر بودند که با توجه به جدول مورگان 330 نفر نمونه (حداقل 325) به روش تصادفی طبقه ای انتخاب شدند و توسط پرسشنامه محقق ساخته اوقات فراغت و پرسشنامه تحلیل رفتگی مسلش مورد بررسی قرار گرفتند. داده ها پس از جمع آوری با شاخص های آماری توصیفی و روش های آماری استنباطی شامل همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون به کمک نرم افزار spss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج حاکی از پایین بودن سهم فعالیت های بدنی در نحوه گذراندن اوقات فراغت دانشجویان دانشگاه مراغه است. همبستگی پیرسون نشان داد که نحوه گذراندن اوقات فراغت با تاکید بر فعالیت بدنی رابطه معنی دار و منفی با ابعاد فرسودگی تحصیلی ( خستگی تحصیلی، بی علاقگی تحصیلی و ناکارآمدی تحصییلی) دارد، بدین معنی که هرگاه شاخص فعالیت بدنی و ورزش در اوقات فراغت زیاد بود، شیوع فرسودگی تحصیلی در آنها روند رو به کاهش داشت(P<0/01). بهبود در شیوه گذراندن اوقات فراغت و غنی سازی آن با فعالیت های بدنی می تواند باعث کاهش فرسودگی دانشجویان شود

کلیدواژه های بررسی نحوه گذراندن اوقات فراغت و رابطه آن با فرسودگی تحصیلی دانشجویان دانشگاه مراغه با تاکید بر فعالیت بدنی:

نویسندگان مقاله بررسی نحوه گذراندن اوقات فراغت و رابطه آن با فرسودگی تحصیلی دانشجویان دانشگاه مراغه با تاکید بر فعالیت بدنی

داریوش معرفت

کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی و عضو هیات علمی دانشگاه مراغه

اکبر فریدفتحی

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی

مرتضی مطهری

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
تورکیدسن: جرج (1382)، «اوقات فراغت و _ (عباس اردکانیان)، تهران، ...
رحیمی، فروغ(1388. ناهی به تحلیل‌رفتگی غغلی یا ستدروم برن اورت ...
قائم، هاله محمدصالحی، نرگسه محمدبیگی، ابوالفضل (1387). «چگونگی گذراندن اوقات ...
Erturgut, R. Soysekerci, S (2010). An empirical analysis _ _ ...
Greetglass, E. R, Burke, R. J &amp; Fiksenbaum, L, (2001). ...
Lacovides. A, Fountoulakis, K. N, Kapriis, St &amp; Kaprinis, G, ...
Maslacl, C., &amp; Jackson, S.(1 981). The Measuremet of Experienced ...
Maslacl, C, Schaufelj, W.B &amp; Leiter, M.P, (2001).Job buruut, _ ...
Neuuman. Y, (1990). Determjuans _ conseeucs of studlents, Burnout i ...
A 11eta- ت Radostina K Purvanava, Jobn p Muros.(2010). Geuder ...
Rojek, Cluis and Shaw, S1sa M and Vea1 A J ...
Rojek, Clris (2005), 'Leisure Tleory, Priuciples aud Practice! London, Palgrave ...
Satd, G &amp; Miyazaki, A. D, (2000). The impact _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی نحوه گذراندن اوقات فراغت و رابطه آن با فرسودگی تحصیلی دانشجویان دانشگاه مراغه با تاکید بر فعالیت بدنی" توسط داریوش معرفت، کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی و عضو هیات علمی دانشگاه مراغه؛ اکبر فریدفتحی، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی؛ مرتضی مطهری، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش ملی دانشجویان تربیت بدنی و علوم ورزشی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فرسودگی تحصیلی، تحلیل رفتگی، اوقات فراغت هستند. این مقاله در تاریخ 13 اردیبهشت 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2811 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این مطالعه به منظور بررسی نحوه گذراندن اوقات فراغت و همچنین تعیین رابطه آن با فرسودگی تحصیلی در دانشجویان دانشگاه مراغه انجام شد. و بعلاوه نشان دادن این مطلب که آیا نحوه گذراندن اوقات فراغت می تواند پیش بینی کننده فرسودگی تحصیلی باشد؟ روش تحقیق توصیفی- همبستگی است. جامعه آماری پژوهش کلیه دانشجویان دانشگاه مراغه بود. جامعه آماری 2100 نفر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی نحوه گذراندن اوقات فراغت و رابطه آن با فرسودگی تحصیلی دانشجویان دانشگاه مراغه با تاکید بر فعالیت بدنی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.