سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

افزایش کارآیی تیکنرهای کارخانه های فرآوری با رقیق سازی خوراک

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,102

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IMT01_108

تاریخ نمایه سازی: 30 فروردین 1392

چکیده مقاله افزایش کارآیی تیکنرهای کارخانه های فرآوری با رقیق سازی خوراک

بخش عمده بازیابی آب در کارخانه های فرآوری مواد در تیکنرها انجام می شود. اساس همه روش های تعیین سطح تیکنر بر پایه تئوری کو و کلونجر است. روش فیتج و تالمیچ برای طراحی تیکنرها از تئوری کینج بهره می گیرد که بر مبنای تئوری کو و کلونجر می باشد. این روش با استفاده از فقط یک آزمایش ته نشینی ناپیوسته قادر به محاسبه سطح تیکنرکنی است. در هر دو روش فوق، سطح واحد تیکنر در درصد جامدهای مختلف محاسبه می شود و بیشینه آن به عنوان سطح مورد نیاز تیکنر ارائه می گردد. در این تحقیق، تأثیر رقیق سازی خوراک بر سطح واحد تیکنر با استفاده از آزمایش های ته نشینی ناپیوسته بررسی گردید. به این منظور از پالپ هایی از مس، سرب و روی، باطله زغال سنگ و باطله سنگ آهن با درصد جامدهای مختلف استفاده شد. نتایج نشان داد که برای هر ماده ای غلظت مشخصی وجود دارد که رقیق سازی خوراک تا آن غلظت باعث افزایش کارآیی تیکنر می گردد. به عنوان مثال بررسی نمونه سنگ معدن مس با وزن مخصوص (2/7g/m(3 نشان داد که پالپ با جامد 10 درصد کمترین سطح واحد تیکنرکنی را دارد و رقیق سازی خوراک از درصد جامد 20 (غلظت خوراک تیکنر مجتمع مس سرچشمه) به 10، باعث افزایش 100 درصدی ظرفیت تیکنر همراه با کاهش 15 درصدی مصرف آب می گردد.

کلیدواژه های افزایش کارآیی تیکنرهای کارخانه های فرآوری با رقیق سازی خوراک:

نویسندگان مقاله افزایش کارآیی تیکنرهای کارخانه های فرآوری با رقیق سازی خوراک

غلامعباس پارساپور

دانشجوی دکتری فرآوری مواد، بخش مهندسی معدن، دانشگاه شهید باهنر کرما

مرضیه حسینی نسب

کارشناس ارشد فرآوری مواد، بخش مهندسی معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان

محسن یهیایی

دکتری فرآوری مواد، مرکز تحقیقات JKMRC استرالیا

صمد ینیسی

استاد بخش مهندسی معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
-I2] سیدین، امیرارسلان؛ بررسی عملکرد و ساختار تیکنرها، پروژه تخصصی ...
- Fitch, B. 1962. Sedimentation Process Fundamental, Trans, Society of ...
- Fitch, B.; "Current Theory and Thickener Design". Industrial and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "افزایش کارآیی تیکنرهای کارخانه های فرآوری با رقیق سازی خوراک" توسط غلامعباس پارساپور، دانشجوی دکتری فرآوری مواد، بخش مهندسی معدن، دانشگاه شهید باهنر کرما؛ مرضیه حسینی نسب، کارشناس ارشد فرآوری مواد، بخش مهندسی معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ محسن یهیایی، دکتری فرآوری مواد، مرکز تحقیقات JKMRC استرالیا؛ صمد ینیسی، استاد بخش مهندسی معدن، دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی فناوریهای معدنکاری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تیکنر، پالپ، سطح واحد، ته نشینی هستند. این مقاله در تاریخ 30 فروردین 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1102 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بخش عمده بازیابی آب در کارخانه های فرآوری مواد در تیکنرها انجام می شود. اساس همه روش های تعیین سطح تیکنر بر پایه تئوری کو و کلونجر است. روش فیتج و تالمیچ برای طراحی تیکنرها از تئوری کینج بهره می گیرد که بر مبنای تئوری کو و کلونجر می باشد. این روش با استفاده از فقط یک آزمایش ته نشینی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله افزایش کارآیی تیکنرهای کارخانه های فرآوری با رقیق سازی خوراک با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.