مقاله پژوهشی: تحلیل ترمودینامیک حاکم بر محفظه زباله سوزپلاسمایی، اندازه گیری و تحلیل دمای محفظه و محاسبه دمای قوس الکتریکی
سال انتشار: 1403
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 153
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JAPAZ-14-1_007
تاریخ نمایه سازی: 14 بهمن 1402
چکیده مقاله:
در کار حاضر، مشخصات ترمودینامیکی و تحلیل دمایی از قوس الکتریکی در الکترودهای مشعل و انرژی انباشتشده در محفظه اولیه طراحی شده برای زبالهسوز، برای یک مشعل حرارتی پلاسمایی، با استفاده از آزمایشهای صورت گرفته و دادههای بدست آمده، اندازهگیری و محاسبه شد. دمای قوس الکتریکی در الکترود میانی که نازل شناور نامیده میشود، بر پایه توان اندازهگیری شده ورودی حدود ۲ کیلووات، در محدوده ۷۰۰۰ تا ۸۰۰۰ درجه کلوین محاسبه شد. دمای شعله پلاسمایی خروجی از مشعل با توجه به شارش گاز سرد، انتظار میرود دمای کمتری از قوس داشته باشد. بهره انتقال انرژی به شعله پلاسمایی، به طراحی هندسی الکترودها و نازل و جریان گاز وابسته است. دمای محفظه نیز پس از زمان ده ثانیه با روشن بودن مشعل و المنتهای حرارتی، حدود ۱۱۹۳ درجه کلوین با ترموکوپل اندازهگیری شد. افزایش دمای محفظه بر پایه فرآیند بیدرروی گرمای انباشتشده پس از این زمان، حدود ۱۲۳۰ درجه کلوین محاسبه شد. با رهیافت فرآیند همدما و تعادل گرمایی پس از زمان طولانی، آهنگ شار حرارتی و اتلاف ناشی از رسانش، دما محاسبه و حدود ۹۰۰- ۱۰۰۰ درجه کلوین برآورد شد. در هر دو رهیافت با تقریبهای لازم، محدوده دمایی محاسبه شده برای قوس و تخمین انرژی شعله پلاسمایی، سازگاری منطقی با اندازهگیری دارند و نقشه راه مناسبی را برای توسعه و بهینه سازی طراحی آینده مشعل و محفظه زبالهسوز بدست می دهد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
نادر مرشدیان
استادیار، پژوهشکده پلاسما و گداخت هسته ای، پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای، تهران، ایران
نرگس بیگ محمدی
دانش آموخته کارشناسی ارشد، پژوهشکده پلاسما و گداخت هسته ای، پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای، تهران، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :