ارائه مدل ارزیابی موفقیت سیستمهای برنامهریزی منابع سازمان در ایران
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین همایش منطقه ای پژوهش ها و راه کارهای نوین در حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: NRSAM01_132
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1331
نویسندگان
دکتری مدیریت رفتاری، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی
کارشناس ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه شهید بهشتی
دانشجوی دکترای مدیریت فناوری اطلاعات،
چکیده
سیستمهای برنامهریزی منابع سازمان، سیستمهایی هستند که سعی در یکپارچهگی تمامی فعالیتها در سطح سازمان دارند.با توجه به پرهزینه بودن بکارگیری اینگونه سیستمها و هزینههای پیدا و پنهان آن، سازمانها علاقهمندند که نتیجهسرمایهگذاریهای خود را بر روی اینگونه سیستمها ارزیابی کنند. در مدلهای پیشین، سیستمهای برنامهریزی منابع سازمان در قالب ابعادی مثل کیفیت سیستم، کیفیت اطلاعات، کیفیت خدمات، اثر فردی، اثر گروه کاری و اثر سازمانیمورد ارزیابی قرار گرفتهاند. در این مقاله، با توجه به توسعه تجارت الکترونیک و اهمیت روابط در طول زنجیره تامین سازمان و همچنین روابط با مشتری در سازمانهای امروزی، این موارد در قالب بعد اثربین سارمانی (فراسازمانی) به مدل - های پیشین افزوده شده است. همچنین در مدلهای قبلی به نقش خدماتی که بخش فناوری اطلاعات سازمان در موفقیتسیستم دارد، کمتر پرداخته شده بود که در این پژوهش مورد توجه قرار گرفته است. بدینمنظور در ابتدا مهمترین عوامل تشریح کننده موفقیت سیستمهای برنامهریزی منابع سازمان براساس ادبیات موضوع شناسایی شده سپس با استفاده از مدل معادلات ساختاری و تحلیل عاملی تاییدی اهمیت هریک از عوامل تعیین گردیده و بر این اساس، مدل ارزیابی موفقیت سیستمهای برنامهریزی منابع سازمان در ایران ارایه شده استکلیدواژه ها
موفقیت سیستم برنامهریزی منابع سازمان، کیفیت، اثرفردی، اثرگروهکاری، اثرسازمانی، اثر بین سازمانیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.