سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شناسایی و ارزیابی معیارهای انتخاب صنایع با فناوری برتر در پارک های فناوری کشور(مورد مطالعه: پارک فناوری شیخ بهایی اصفهان)

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 110

فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_NOWAV-2-1_005

تاریخ نمایه سازی: 8 بهمن 1402

چکیده مقاله شناسایی و ارزیابی معیارهای انتخاب صنایع با فناوری برتر در پارک های فناوری کشور(مورد مطالعه: پارک فناوری شیخ بهایی اصفهان)

سیاست گذاری و یا به عبارتی اولویت بندی فعالیت ها در حوزه های مختلف پژوهشی و صنعتی، از جمله مهمترین عوامل افزایش کارآیی در تخصیص بهینه منابع است. با توجه به نوبودن مفهوم پارک های علم و فناوری در کشور و نقش بالقوه ای که این مراکز در دوره گذار به سمت توسعه برعهده دارند، تعیین اولویت های فعالیتی و راهبردی این مراکز باید در راس توجه ها قرار گیرد. به این منظور، در پژوهش حاضر، پس از انجام مطالعات کتابخانه ای و بررسی آثار پژوهشی مرتبط و مطالعه اسناد ملی از جمله سند برنامه پنجم توسعه، سند چشم انداز بیست ساله و غیره، ۱۷ معیار برای انتخاب صنایع با فناوری برتر، جهت ورود به پارک های فناوری کشور شناسایی و انتخاب شدند. در ادامه به منظور اولویت بندی آنها، پرسش نامه ای مشتمل بر ۱۷ سوال، طراحی گردید و برای اطمینان از جامع و مانع بودن پاسخ ها، در اختیار سه دسته عمده از افراد درگیر در این فرآیند، یعنی سیاستگذاران وزارت علوم، شرکتهای مستقر در پارک و کمیته های جذب پارک های فناوری قرار گرفت. این ۱۷ معیار، با استفاده از نرم افزارSPSS۱۸ و استفاده از تکنیک آماری تحلیل عاملی اکتشافی، در ۴ عامل کلی طبقه بندی گردید که پس از مرور آثار پژوهشی مربوط، عنوان های پیشنهادی اقتصادی و فنی، راهبردی، زیرساختها و محیط زیست، برای آن ها درنظر گرفته شد.

کلیدواژه های شناسایی و ارزیابی معیارهای انتخاب صنایع با فناوری برتر در پارک های فناوری کشور(مورد مطالعه: پارک فناوری شیخ بهایی اصفهان):

فناوری برتر ، ارزیابی ، معیارها ، پارک های علم و فناوری ، پارک فناوری شیخ بهایی اصفهان

نویسندگان مقاله شناسایی و ارزیابی معیارهای انتخاب صنایع با فناوری برتر در پارک های فناوری کشور(مورد مطالعه: پارک فناوری شیخ بهایی اصفهان)

Naser Nouruzi

دانشگاه تربیت مدرس

Mehdi Narimani

دانشگاه تهران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
نقی زاده، محمد. غریبی، جلیل. فرنودی، صنم السادات. "پروژه فازهای ...
Chin-chen huang, ” A multiple criteria evaluation of high-tech Industries ...
Phillimore, j. “beyond the linear view of innovation in science ...
کفچه، پرویز. ابطحی، محمد. نادری، فرزانه. "تعیین موضوع فعالیت پارک ...
National Science Foundation, www.nsf.org ۲۰۰۲ ۲۰۰۹Bigliardi, Barbara, Dormino, Alberto, Nosella ...
خلیل، طارق،(۱۳۸۱) مدیریت تکنولوژی خلق ثروت، ترجمه باقری و ملت ...
Guerrierri, Paolo, Pietrobelli, Carlo(۲۰۰۴), Industrial districts evolution and technological regimes: ...
C.C. Koh, Francis, T.H. Koh, Winston, Tschang, TED,(۲۰۰۵) An analytical ...
نمایش کامل مراجع