نقش هنر در بهبود عملکرد سازمانی، ارتباطی عمیق بین مدیریت و هنر در ایجاد محیط کار خلاقانه و پویا

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: ICMHSR14_342
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 61
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه نخعی فوزی

دانشجوی کارشناسی ارشد مردم شناسی دانشگاه آزاد اسلامی زرند ایران

فائزه نخعی فوزی

دانشجوی کارشناسی امورتربیتی دانشگاه فرهنگیان حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها یزد ایران

چکیده

در این مقاله، به بررسی نقش هنر در بهبود عملکرد سازمانی و ارتباط آن با مدیریت و علوم انسانی میپردازیم. رابطهی عمیقی بینهنر و مدیریت وجود دارد که میتواند در ایجاد یک محیط کار خلاقانه و پویا تاثیر قابل توجهی داشته باشد. هنر، درک و استفاده از ابزارهای خلاقیت، ابتکار و نوآوری را ترویج میدهد که میتواند به بهبود فرآیندها، توسعه محصولات و خدمات جدید، ارتقای کیفیتورضایت مشتریان منجر شود. همچنین، هنر میتواند در ارتقای تعاملات اجتماعی، توانایی همکاری و تیمورک، قدرت انتقال پیامهاوایجاد ارتباطات موثر به کار گرفته شود. بنابراین، درک عمیق مدیران از ارتباط هنر و مدیریت و کاربرد آن در سازمانها، میتواند بهبود قابل توجهی در عملکرد سازمانی و پیشرفت فردی و گروهی داشته باشد. هنر به عنوان یکی از مهمترین شاخه های فرهنگی، نقش بسیار مهمی در بهبود عملکرد سازمانی دارد. در واقع، هنر با ترویج خلاقیت، ابتکار و نوآوری، بهبود فرآیندها، توسعه محصولاتوخدمات جدید، ارتقای کیفیت و رضایت مشتریان و تقویت تعاملات اجتماعی و قدرت انتقال پیامها و ایجاد ارتباطات موثر، میتواند در بهبود عملکرد سازمانی و پیشرفت فردی و گروهی به شدت موثر باشد. همچنین، مدیریت و علوم انسانی نیز با بهره گیری از تخصصهای مختلف هنر، میتوانند در بهبود عملکرد سازمانی نقش بسیار موثری داشته باشند. برای مثال، در مدیریت منابع انسانی، هنر میتواند در ارتقای تعاملات اجتماعی، توانایی همکاری و تیمورک، تقویت روحیه کاری و افزایش رضایت شغلی و حتی بهبود سلامت روانی کارکنان موثر باشد. همچنین، در حوزهی بازاریابی و تبلیغات، هنر با استفاده از اصول طراحی و گرافیک، میتواند به بهبود کیفیت برند، جذب مخاطبان و افزایش فروش کمک کند.

کلیدواژه ها

هنر، مدیریت،عملکرد، سازمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.