تحلیل متن کتاب فارسی کلاس ششم دبستان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: ICMHSR14_093
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1212
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سجاد رخشانی مند

دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهیدمطهری زاهدان،زاهدان،ایران.

سجاد سراوانی

دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهیدمطهری زاهدان،زاهدان،ایران.

سعید سراوانی

دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک -طراحی کاربردی- دینامیک ،کنترل و ارتعاشات دانشگاه شهید رجایی تهران،تهران،ایران.

سودابه ناروئی

کارشناسی ارشد مهندسی معماری دانشگاه شهید رجایی تهران،تهران،ایران.

چکیده

درس فارسی ششم شامل مباحث متنوعی است که به منظور تقویت مهارتهای زبانی و ادبی دانش آموزان در این درس آموزش داده میشود. این درس در قالب درسنامه هایی به همراه تمرینات و فعالیتهای گوناگون ارائه میشود . در این درس، دانش آموزان با مفاهیم اصلی ادبیات فارسی، عناصر داستان، نحوه نقد ادبی، مباحث مربوط به شعر و نثر، تحلیل متون و استفاده از مثل و ضرب المثل آشنا میشوند. همچنین، تمرینهای گوناگونی که شامل خواندن و درک مطلب، ترجمه، نقاشی کلامی و پرسش و پاسخ میشوند، برای تمرین و تثبیت مفاهیم فراهم میشود. در این درس، تمرکز بیشتر بر توسعه مهارتهای خواندن، نوشتن، شنیداری و گفتاری قرار میگیرد و با ارائه نمونه های متنوع، تلاش میشود تا دانش آموزان بتوانند بهترین نتیجه را در یادگیری زبان فارسی به دست آورندهدف این مقاله بررسی کتاب فارسی ششم است و به روش مروری نگارش یافته است.هاین درس برای دانش آموزان بسیار مفید است، زیرا از طریق مطالعه و تحلیل متون ادبی و غیر ادبی ، مهارتهای خواندن، نوشتن، گفتاری و گوش دادن آنها تقویت میشود. همچنین، با کسب اطلاعات درباره ادبیات، آگاهی فرهنگی و ادبی دانش آموزان نیز افزایش مییابد.

کلیدواژه ها

فارسی ، کلاس ششم ، نقد ، مهارت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.