بررسی روش تدریس پروژه محور

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: ICMHSR14_059
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 286
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

روح اله جوان چلک

کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش، دانشگاه پیام نور واحد میاندوآب ، ایران.

بهمن احدی

کارشناسی ارشد علوم تربیتی، دانشگاه آزاد اسلامی تبریز ، ایران.

سمیه احدی

کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی، دانشگاه آزاد اسلامی میاندوآب ، ایران.

مهدی جوان چلک

کارشناسی پیوسته الهیات، دانشگاه فرهنگیان شهید رجایی ارومیه ، ایران.

چکیده

یادگیری مفاهیم، در شرایطی رخ میدهد که کودکان انگیزه پیداکرده و به طرف مطلب جدید جذب شوند. شیوه های نوین تدریس در آموزش و پرورش کمک میکند که کودکان به کارهای نو دست بزنند و باهر موضوعی خلاقانه برخورد کنند. در نظامهای آموزشی نیز تاکید عمده بر پرورش خلاقیت کودکان است. خلاقیت برای بقای هر جامعه ای لازم است و برای ایجاد و تداوم آن در افراد، بایستی عادت به تفکر را در آن ها ایجاد کرد چرا که خلاقیت با تفکر به وجود می آید. امروزه مطالعه و تحصیل از جمله ضروری ترین نیازهای هر فرد انسانی است . زندگی در این جامعه پیچیده و متحول مستلزم آن است که فرد به طور دایمی به فراگیری و مطالعه بپردازد و از انگیزه درونی برای یادگیری برخوردار باشد. در این صورت است که می تواند به طور خود جوش و بدون نیاز به محرک های بیرونی تلاش کند و به موفقیت برسد . البته در غیاب انگیزه درونی این پاداش ها و مشوق های بیرونی است که می تواند فرد را به تحصیل ومطالعه تشویق کند. کودکان از سنین پایین در حال آمادگی برای تبدیل شدن به شهروندان بالغ و موثر هستند. رشد و پرورش خلاقیت برای کودکان موجب رشد آینده کشور میشود و سیستم آموزشی نقش بسیار مهمی در آینده آنها دارد. بسیاری از کودکان علاقه ای به درس خواندن و یادگیری ندارند. این موضوع از نظر متخصصان بسیار طبیعی است زیرا کودکان علاقه دارند بازی کنند و به نحوی سرگرم باشند. بنابراین والدین نقش مهمی در ایجاد انگیزه در کودکان دارند.

کلیدواژه ها

پروژه ، تدریس ، روش، دانش آموزان ، تحصیل .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.