بررسی مکانیزم مدیریت سرمایه مالی دیجیتال و جلوگیری از رانت مالی در شرکت هایماشین سازی اروپا

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی رهیافت های نوین مدیریت، اقتصاد، تجارت جهانی، حسابداری و بانکداری در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: MEBABCONF01_031
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 101
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا محمودی فرد

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی (و مدرس دانشگاه ها)، گروه مدیریت صنعتی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه شاهد، تهران، ایران

علی ملکی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق مخابرات، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، تهران، ایران،

چکیده

کلاهبرداری مالی شرکتها به منافع سرمایه گذاران آنها آسیب رسانده و بر گسترش سالم بازار سرمایه، اثرگذار م یباشد. درک کلاهبرداریمالی شرکتی دارای ارزش علمی مهم و اهمیت عملی است. سرمایه گذاری دیجیتال در چند سال گذشته با سرعتی زیاد در حال گسترش وپیشرفت بوده و پژوهشگران در حال تحلیل و بررسی نمودن استراتژی هایی برای استفاده نمودن از سرمایه های دیجیتال به عنوان ابزاریبرای مهار تقلب مالی شرکتها می باشند. یکی از اهداف این تحقیق، بررسی رویکردهای اصلی ساختار سرمایه فکری در شرکت هایماشین سازی بزرگ می باشد. روش مطالعه و تحقیق انجام شده توسط سایر پژوهشگران شامل استفاده نمودن از نوعی رویکرد علمی به منظور مطالعه سرمایه فکری با استفاده نمودن از سیستم های اطلاعاتی برای مدیریت آن است؛ همچنین این تحقیق بر اساس مقالاتپایه ای پژوهشگران، به شکلی مروری اثر مستقیم، مکانیسم ذاتی و اثر ناهمگن سرمایهگذاری و بیزینس دیجیتال را بر تقلب مالی شرکتیدر شرکتهای خودروسازی بزرگ اروپا بر اساس داده های تابلویی شرکتهای نشان داده شده در تحقیق در کشور آلمان و چین از سال۲۰۱۱ تا ۲۰۲۳ بررسی می نماید. وسعت پوشش و عمق استفاده در امور مالی دیجیتال اثرات بازدارندهای را بر تقلب مالی شرکتها نشانمیدهد. این بررسی و تحقیق نشان می دهد که ترکیبی از پوشش و عمق بهمنظور بالاتر رفتن میزان موفقیت سرمایه گذاری دیجیتالدرباره ی کلاه برداری مالی شرکت ها مورد نیاز است. مکانیسم های بیان شده در این تحقیق نشان میدهند که تامین سرمایه دیجیتال باکاهش محدودیت های تامین مالی، کاهش اهرم شرکت و کاهش هزینه های آژانس، از تقلب مالی شرکتها جلوگیری مینماید. بررسی ومطالعه ی پژوهش های انجام شده در این زمینه، این موضوع را نشان می دهد که تامین مالی دیجیتال، اثر بازدارندگی بیشتری برایشرکتهای بزرگ مقیاس، شرکت های دولتی و شرکت های بزرگ در مناطقی با درجه پایین بازاریابی دارد.

کلیدواژه ها

سرمایه گذاری دیجیتال، شرکت های خودروسازی، کلاهبرداری مالی، کاهش هرم سرمایه، رانت مالی، شرکتهایماشین سازی اروپا، مدیریت سرمایه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.