حل یک مساله جانمایی تسهیلات دو ردیفه با استفاده از دو الگوریتم ژنتیک و انبوه ذرات و مقایسه نتایج بدست آمده
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدل سازی غیر خطی و بهینه سازی
- کد COI اختصاصی: ICNMO01_231
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1274
نویسندگان
دانشکده مهندسی صنایع - دانشگاه علوم و فنون مازندران - بابل – ایران،
پردیس دانشکدههای فنی - گروه مهندسی صنایع- دانشگاه تهران - تهران
دانشکده مهندسی صنایع - دانشگاه علوم و فنون مازندران - بابل
چکیده
در این مقاله ما برای حل یک مساله جانمایی تسهیلات دو ردیفه از دو روش فراابتکاری ژنتیک و انبوه ذرات استفاده خواهیم کرد. ما با استفاده از این دو روش فرا ابتکاری، مدل ریاضی ارائه شده توسط هیراگو و کیوساک را که برای یک مسأله جانمایی تسهیلات چند ردیفه ارائه شده است را حل خواهیم کرد.این مدل برای تعداد زیاد ماشین ها یک مدل پیچیده محسوب می شود. به این منظور ابتدا مسأله را با استفاده از الگوریتم ژنتیک و با در نظر گرفتن کروموزومهایی که توسط گن و چنگ ارائه شده، حل خواهیم کرد. سپس با بهره گیری از الگوریتم انبوه ذرات بار دیگر جواب های بهینه را بدست خواهیم آورد. در نهایت با در نظر داشتن نتایج بدست آمده برای 28 مساله آزمایشی، عملکرد دو الگوریتم استفاده شده را مقایسه خواهیم کرد.کلیدواژه ها
جانمایی تسهیلات، الگوریتم ژنتیک، الگوریتم انبوه ذراتمقالات مرتبط جدید
- رتبه بندی فاکتورهای اساسی در ایمنی و امنیت مواد غذایی در زنجیره تأمین با روش BWM در ایران
- ارائه الگوی پیاده سازی سیستم QA/QC در ساخت ساختمان های سبز و اولویت بندی عوامل با استفاده از روش دیمتل و تحلیل AHP (مطالعه موردی شهر کرج)
- کاربرد محاسبات خاکستری در مدل سازی ریاضی
- اولین کنفرانس ملی مدل سازی ریاضی و رو ش های محاسباتی در علوم و مهندسی مدل های حمل و نقل با ساختار مسئله چند انتخابی
- احراز هویت در تلفن های همراه هوشمند از طریق شناسایی هندسه دست بدون تماس مبتنی بر شناسایی رنگ پوست و استخراج ویژگی های بیومتریک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.