بررسی تاثیر کمالگرایی بر فرسودگی تحصیلی در دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مطالعات خانواده و مدرسه
  • کد COI اختصاصی: FSCH02_330
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 144
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زینب موحدی

کارشناسی آموزش ابتدایی ، دانشگاه ازاد واحد کهنوجاداره آموزش و پرورش شهرستان نرماشیر، آموزشگاه شهید دشتی

معصومه صیف زاده

کارشناسی آموزش و مشاوره و راهنمایی ، دانشگاه آزاد بیله سواراداره آموزش و پرورش شهرستان پارس اباد، آموزشگاه شهید شاهین

مهدی اکبری

کارشناسی علوم اجتماعی ، دانشگاه پیام نور الیگودرز اداره آموزش و پرورش شهرستان الیگودرز، آموزشگاه شهادت خرسیان

چکیده

کمال گرایی والدین موضوعی است که علاوه بر تاثیری که در زندگی خودشان دارد، روی زندگی و آینده فرزندان نیز تاثیر می گذارد. والدین کمال گرا، علاوه بر اینکه خود را در خطر قرار می دهند، تاثیرات منفی بسیار زیادی نیز روی زندگی و آینده فرزندان خود دارند. والدین کمال گرا معمولا به دنبال دستیابی به آرزوها و خواسته های کودکی خود از طریق فرزندان هستند و ممکن است فرزندان خود را برای دستیابی به خواسته های گذشته خود بیش از هر موقع دیگری تحت فشار قرار دهند. معمولا والدین کمال گرا، انتظار موفقیت و بهترین بودن را از فرزندان خود دارند. انسان به طور طبیعی خواستار خوبی و کمال است و این تمایل به کمال گرایی و انسان تقریبا کامل و بی عیب و نقص به خودی خود ایرادی ندارد. ایراد آنجاست که مقوله کمال گرایی به صورت نابهنجاری درآید. این است که فرسودگی تحصیلی می تواند کلید مهم درک رفتارهای مختلف دانش آموزان ، مانند عملکرد تحصیلی در دوران تحصیل باشد. دلیل دوم این است که فرسودگی تحصیلی می تواند رابطه ی دانش آموزان را با مدارس خود تحت تاثیر قرار دهد و سوم آنکه فرسودگی تحصیلی در شور و اشتیاق دانش آموزان به ادامه ی تحصیل موثر است . با توجه به این نکات، در این مقاله که به صورت مروری و با استناد منابع کتابخانه ای انجام گرفته است به بررسی تاثیر محیط یادگیری بر فرسودگی تحصیلی در دانش اموزان مقطع ابتدایی می پردازیم .

کلیدواژه ها

محیط یادگیری ، فرسودگی تحصیلی ، دانش اموزان ، مقطع ابتدایی .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.