سیستم های حمل ونقل هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا برای ایجاد سیستم های حمل ونقل کارآمد

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش ملی نقش معماری و شهرسازی بر گردشگری شهرهای مرزی
  • کد COI اختصاصی: AUTBCONF01_044
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 70
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا محمدیان آسیابر

کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج،

جابر کوچکی سفیدداربنی

کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج،

چکیده

سیستم های حمل ونقل هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا(ITS) پتانسیل و ظرفیت بالایی برای ایجاد سیستم های حمل ونقل کارآمد، ایمن، هوشمند، قابل اعتماد و پایدار دارند. اینترنت اشیا دسترسی و نیروهای محرکه یکپارچه سیستم های حمل و نقل را از دنیای فیزیکی به همتایان مجازی در دنیای سایبری فراهم می کند. در این مقاله، ما دیدگاه ها و کارهایی را در مورد یکپارچه سازی سیستم های حمل ونقل هوشمند مصنوعی و سیستم های حمل ونقل هوشمند واقعی برای ایجاد و تقویت «هوش» سیستم های حمل ونقل هوشمند فعال شده اینترنت اشیا ارائه می کنیم. با افزایش ظرفیت سنجش عمیق و فراگیر سیستم های حمل و نقل هوشمند مجهز به اینترنت اشیا، می توانیم به سرعت سیستم های حمل و نقل مصنوعی معادل سیستم های حمل و نقل فیزیکی در رایانه ها ایجاد کنیم و بنابراین سیستم های حمل و نقل هوشمند موازی داشته باشیم، یعنی سیستم های حمل و نقل هوشمند واقعی و هوشمند مصنوعی. سیستم های حمل و نقل روند تکامل سیستم حمل و نقل در دیدگاه جهان موازی مورد بررسی قرار می گیرد. ما می توانیم از تعداد زیادی شبیه سازی تکراری بلند مدت برای پیش بینی و تجزیه و تحلیل نتایج مورد انتظار عملیات استفاده کنیم. بنابراین، سیستم های حمل و نقل هوشمند واقعا موثر و هوشمند را می توان برنامه ریزی، طراحی، ساخت، بهره برداری و استفاده کرد. اساس سیستم های حمل و نقل هوشمند موازی مبتنی بر نظریه ACP است که از جوامع مصنوعی، آزمایش های محاسباتی و اجرای موازی تشکیل شده است. ما همچنین برخی از مطالعات موردی را برای نشان دادن اثربخشی سیستم های حمل و نقل موازی ارائه می کنیم.

کلیدواژه ها

سیستم های حمل و نقل هوشمند، سیستم های حمل و نقل موازی، سیستم های اجتماعی فیزیکی فیزیکی، آزمایش های محاسباتی، اجرای موازی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.