بررسی تطبیقی رویکرد قانون گذار کشورها در پاسخ به مسئله عدم اشتغال مجرمان؛ مطالعه موردی قوانین ایران، آلمان، ژاپن، فرانسه، هند و سوییس
سال انتشار: 1401
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 175
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ISCV06_196
تاریخ نمایه سازی: 26 آذر 1402
چکیده مقاله:
فقر اقتصادی، یکی از مهم ترین عوامل تحقق بزهکاری در جوامع انسانی است و شایسته است که قانون گذاران کشورها به منظور تقابل با جرایم ناشی از فقر، از ابزار تقنین به نحو کمال بهره برده و رویکردی موثر در راستای کاهش آمار ارتکاب جرایم ایفاء کند؛ به عنوان مثال گروهی از مجرمان به دلیل نداشتن تخصصی مناسب برای کسب درآمد یا نبود بستری برای استفاده از مهارتهایشان، رو به این مسیر هنجارشکن میآوردند و با اعمال تدابیری چون الزام به یادگیری تخصص و تدارک زمینه فعالیت برای این افراد، میتوان بدین مهم نزدیک شد. در این پژوهش سعی شده با بررسی قوانین اصلی کیفری کشورهای ایران، فرانسه، سوییس، هند، ژاپن و آلمان تدابیر تقنینی اشتغال زای هر کشور را ارزیابی کرده و نکات مثبت و منفی هر یک جهت ارتقا فرایند فقرزدایی از این سری از محکومان تقدیم و در آخر نتیجه گیری میگردد. این اثر به روش کتابخانهای و با تحلیل قوانین مادر کشورهای مذکور به رشته تحریر در آمد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
متین عسکری
پژوهشگر کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی، دانشگاه تهران، دانشکده حقوق و علوم سیاسی